Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 20 – 26 октомври

Здраве: Липсата на енергия и тонус се дължат на новолунието, което настъпи вчера. Днес не прелявайте с кофеиновите напитки, а тонизирайте организма си с повече разходки на чист въздух и слънчева светлина. Същото направете и през уикенда, който обещава хубаво време. Насладете се на есента и се заредете с жизнени сили. През новата работна седмица си почивайте достатъчно. В първите два дни – понеделник и вторник – посетете различни спорни занимания, отидете на фитнес, йога, пилатес, източни бойни изкуства. В сряда и четвъртък можете да насрочите час за почистване на зъбен камък или за лечение на кариес.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – неделя след обяд, понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Боядисване на косите: сряда, четвъртък. Неподходящи дни: петък, събота, неделя до обяд Коламаска: неделя след обяд, понеделник, вторник. Масажи: Лечебни – сряда и четвъртък. Масажите и липосукцията в областта на бедрата и седалището са забранени в неделя, понеделник и вторник. Обеци и татуировка: неблагоприятни дни: неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Сауна и парна баня: Луната няма забрани към тези СПА процедури през периода.

Хранене и диета: Преминаваме към четиринайсетдневен период на нарастваща Луна, през който по-обилното и нередовно хранене ще води до увеличение на теглото. Затова и не си позволявайте да преяждате. Хранете се в разумни граници. Днес и през уикенда увеличете приема на зеленчуци в сурова форма. Постното ще ви зарежда с енергия. В понеделник и вторник включете белтъчини в менюто си. Парче печено месо със салата или бъркани яйца с домати ще изпълнят храненето ви със съдържание, витамини и полезни вещества. В сряда и четвъртък хапвайте храни, богати на Калций, за да заздравите костите.

Основни звездни аспекти: Следва седмица на успокоение. Седмица, в която хармоничните аспекти преобладават. Слънцето напуска кардиналните Везни и навлиза в Скорпион в понеделник сутрин. Водната природа на Скорпион ще ни помогне да премисляме всека своя крачка със здрав разум и без излишна емоция. Въпреки че ни прави изключително потайни, на преден план този знак ще извади от нас честността и доблестта да признаваме грешките си. Преживяванията през уикенда будят усмивки и добро настроение. Хармоничното разположение на Луната спрямо Нептун, Марс и Плутон изискват да изживеем почивните дни заобиколени от хора, на които имаме доверие и с които можем да споделим. Меркурий и Нептун са в тригон във вторник. Обърнете внимание върху своето духовно и интелектуално развитие. Поинтересувайте се за нещо ново, което можете да научите през есента. Време е да се върнете в класната стая в преносен и директен смисъл. Прочетете книга, насладете се на нови знания и интелектуални постижения. Това ще ви направи да се чувствате доволни от живота.

ОВЕН

Творческа седмица

Изживявате устойчив период и това гарантира вашия бавен и постоянен възход. В последните дни ви се случиха и хубави неща, и имахте напрегнати моменти. Без второто нямаше как да мине. Сега нараства творческата ви нагласа и това е причината да творите на свобода през идните дни. На работното място мислете освободено. Вкарате ли се в рамки, едва ли ще покажете потенциал. В личен план също ще се държите по-свободно, но и ще ревнувате повече, отколкото е приемливо. За ревността няма кой да ви вини. Вие сте си такива. Хубаво е, че партньорът ви приема и ви обича по този начин.

ТЕЛЕЦ

Промени

Очаквайте следващите седем дни да са от изключително значение за вас и вашето развитие. Очертават се моменти на възход и от решенията ви зависи дали ще се издигате нагоре, или ще си останете на същото положение, пуснати по течението. Вътрешното ви напрежение не е никак малко и то е предизвикано от новостите. Нормално е да се притеснявате, когато излизате от границата на комфорт. Важно през тази седмица е да не вярвате на слухове и да проверявате всяка получена информация по два пъти. Четете повече, разговаряйте с близките и приятелите на различни интелектуални теми. Това ще ви зареди с голяма доза енергия.

БЛИЗНАЦИ

Социалният ви живот кипи

От вас се изисква всеобхватна активност, защото при някои се очакват лични или делови пътувания, а при други – срещи с началници, партньори и важни за бизнеса хора. И в двата случая енергията ви ще бъде погубена, ако подходите неподготвено. Още от сега имайте нагласата, че около вас кръжат изморителни хора. Друг аспект на социалния ви живот е, че разговорите ще преминават с редица неясноти и трудности. Като цяло, бъдете сдържани, търпеливи, но и не прекалено толерантни и великодушни.

РАК

Разчупете гледната точка

Въпреки благоприятното стечение на обстоятелствата, за вас предстои период, изпълнен с напрежение и пречки. Тяхното преодоляване изисква някои по-сериозни усилия, но и помощ от хората в най-близко обкръжение. Ще дойде момент, в който няма да успявате да се справяте сами и ще ви е нужна подкрепа. Често се явяват мисли и притеснения без видима причина, които тормозят съзнанието ви. Преодолейте ги. Имате нужда от разведряване, от разчупване на полезрението. Само така ще бъдете достатъчно конкурентни и пълноценни в службата.

ЛЪВ

Не вие диктувате правилата

Заради новолунието сега страдате от липса на жизнени сили и енергия. В слънчевото утро сякаш се будите недоспали и неотпочинали. Състоянието ви не заслужава притеснения, защото е временно и ще отшуми през уикенда, когато ви съветвам да се отдадете на повече сън и почивка. Заредете батериите за новата работна седмица, която се очертава да е доста напечена. В службата не е изключено да възникнат трудности, които ще доведат до изтощение и допускане на грешки по невнимание. Ще се превърнете в жертва на обстоятелствата, в подчинени хора на чуждата воля. Приемете го. През следващите дни не вие диктувате правилата, а се налага да се въобразявате с чуждите такива.

ДЕВА

Интензивни действия

Радвате се на растеж, до който ще достигнете, ако наистина организирате плановете си така, че да следват един след друг. Бъдете последователни и не зарязвайте всяка предприета инициатива до средата. Завършвайте всичко в срок, както правите винаги. Новата седмица стартира с навлизане на Слънцето в Скорпион. Време е за интеизивни действия, защото това положение ви зарежда с мотивация. Очакват ви пътувания, контакти, новини, задължения… Графикът ви се препълва от ангажименти. Вие сте радостни от това, че имате работа. Развивате се. Не забравяйте вечерите да прекарвате с книга в ръка. Изчитайте по няколко страници преди сън. Това ще ви помага да нагласяте съзнанието си за почивка и да се будите с творческа нагласа за всеки нов ден.

ВЕЗНИ

Преценете ситуацията

За вас се очертава период, богат на възможности, но и на лъжливи надежди. Иска се да бъдете аналитични и да преценявате добре ситуациите, в които попадате умишлено или без да искате. Владеете претеглянето до болка, така че няма от какво да се плашите. Периодът е благодатен за деловата реализация, като акцент пада върху обществените среди и общия бизнес. Именно там се крият заложбите за финансови приходи. Можете да си поемете глътка въздух, проблемите от предходните две седмици вече са разрешени и напрежението е по-ниско. Четете от любимата си книга – по няколко страници на ден. Хранете се и интелектуално, за да успявате в ежедневието.

СКОРПИОН

Натрапчиви и справедливи

Поради това, че в последно време при вас се наблюдаваше известно изоставане, сега ще искате да си наваксате пропуснатото. Темпото се забързва. Слънцето навлиза в знака ви в понеделник и активира мощно завихряне на енергии, сили и ентусиазъм. Ето защо в идната седмица ще ви видим необичайно забързани и активни. Деловата ви седмица ще премине в разнообразни ангажименти и ползотворни преговори. Заставате в центъра на събитията и вземате страна във всеки създал се конфликт. Може би за да изкажете личното си мнение или да наклоните везните към своята гледна точка, вие сте решени да повлияете във всяка ситуация. На моменти сте натрапчиви, но справедливостта ви е неоспорима. Тя е причината всички да ви възприемат радушно.

СТРЕЛЕЦ

Продължавате напред

Не ви очакват промени и нов период, а ще продължите да се утвърждавате в стария, който е стабилен и много надежден. Следващите седем дни не предлагат никакви нови перспективи и това е добрата новина. Няма да се разсейвате с излишни цели, а ще гоните вече набелязаните, като в края на седмицата ще се похвалите с вече постигнати успехи. В службата следва да проявявате повече сдържаност. Ситуацията там може и да е нестабилна, но за момента вашите позиции не са застрашени. Ползотворни се оказват обществените контакти и важен момент ще бъдат провокациите. Разговаряйте на различни теми и използвайте широката си обща култура. Вече сте с променена философска гледна точка. Време е да я споделите с хората наоколо.

КОЗИРОГ

Развитие в контактите

През тази седмица важно значение в ежедневните ви работи ще дават приятелите, взаимоотношенията ви с колеги, познати и други хора, които оказват влияние в живота ви. От особена важност е да спазвате добър, хармоничен тон. Хармонизирайте връзките си. Простете на всички, които са ви наранили. Извинете се на останалите, пред които вие сте сгрешили. Преминаването на Слънцето в Скорпион активира положителен период за вас. период на нови надежди. Не губете оптимизма си. На работното място е вероятно да ви зарадват с предложение, което звучи очарователно, но за ваше учудване няма да доведе до очакваните резултати. Това е и причината да откажете още в началото. Не развитие в службата, а в контактите вещае тази седмица за вас.

ВОДОЛЕЙ

Професионална ориентация

През тази седмица сте запленени от своите професионални идеи и реализацията в служебен план. Обмисляте раздвижване и промени. Навлизането на Слънцето в Скорпион е основна причина да се замислите сериозно за служебния си живот и перспективите пред вас през есенно-зимния период. Това е и времето, в което можете да се изкачите едно стъпало по-високо в реализацията си или просто да потърсите нова работа. В обществените взаимоотношения се явяват важни контакти. Те ще изиграят роля до края на годината. Залагайте на тях. Внимавайте при път. Възможни са измами и загуби на багаж или ценни вещи.

РИБИ

Зарадвайте се

Като изключим това, че през следващата седмица ще ви обещаят пари, пък няма да ви ги дадат, остатъкът от прогнозата е благоприятен. Навлизате в един по-раздвижен период и ще успеете да поставите целите си на преден план. Навлизането на Слънцето в Скорпион ви дава нови идеи. Ще бъдете обнадеждени в служебен план, защото пред вас стои едно важно обещание. Стига да не е свързано с пари, тъй като още в началото на хороскопа стана дума, че паричните обещания ще са лъжливи, приемете. Истината е, че стига да искате, ще има на какво да се зарадвате. От вас зависи дали ще го откриете, или не.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на родените през тази седмица!!!

20 октомври. Вие сте плахи и податливи на чуждо влияние хора. Проявявате нерешителност и това ви вреди във всеки един аспект, но до определена възраст не правите нищо, за да я премахнете от своя характер. Настъпи ли обаче преломът в живота ви, ставате други. Започвате да мислите по-трезво, по-амбицирано и смело. Тогава стартират и успехите, за които си мечтаете и които планирате през пасивната част от вашето съществуване.

Годината, в която навлизате, ви сблъсква с трудности и бариери, които своевременно се налага да преодолявате. Това е изпитателна година, която има и своя скрит смисъл – да ви научи на прецизност и старателност, да ви покаже, че живеенето за днес, без мисълта за утре не е най-правилният подход.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

21 октомври. Радвате се на щастливи вибрации на кармична отплата от съдбата, която ви дарява с умения да общувате и да се приспособявате лесно към всички социални среди. Не са малко случаите, когато се натъквате на неподходящи хора, търсещи вашето приятелство с цел изгода и използвачество. Стойте настрана от лицемерите и не забравяйте стореното ви добро от хората, които наистина ви обичат! Оценявайте не само материалното, а и духовното в жовота си.

Годината, в която навлизате, този път е на промени и добри перспективи. Мнозина ще пътуват в чужбина. Давайте с пълен напред!

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите. Ако сте пушачи, сега можете да спрете цигарите и да спестите някой друг лев от поскъпналия порок.

22 октомври. Това, че сте си избрали сами денят на раждане, не ви прави по-привилигеровани от останалите. Не бива да се чувствате безгрешни и свети, защото сте далече от истината. В минало прераждане сте прегрешили доста сериозно и сега носите белезите на своята карма. За да я изчистите, трябва да се вгледате сериозно в себе си. Бъдете широко скроени и осъзнавайте навреме грешките, които правите. Не обвинявайте другите за това, което вие правите не както трябва. Обичайте близките си, не ги корете постоянно за нещо.

От днес заживявате в годината на Венера, която ще ви помогне да стабилизирате състоянието си, да си стъпите на краката и да продължите уверено напред. Това е прекрасна година за сключване на брак, защото вещае любов.

Здраве: Пазете гърлото, носоглътката и щитовидната жлеза.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *