Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 23 октомври, понеделник

Луната е в Стрелец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 4-ти в 5-и в 11.06 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Днес нежелани са операциите в областта на черния дроб. Не толкова добре протичат кръводаряването и донорските процедури. Денят е благоприятен за профилактика и лечение на чернодробни заболявания и проблеми с кръвта.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Отложете масажите. Абсолютно забранени са силовите масажи в областта на бедрата, липосукцията и антицелулитните процедури на бедрата и седалището.

Хранене и диета: Днес полезни са белтъчините – леките меса като пилешко, пуешко, заешко, риба, млечните продукти и яйцата. За вегетарианците менюто може да се състои от боб, леща, грах, нахут. Не пренебрегвайте плодовете, които можете да си хапвате като междинни закуски.

Цветове, носещи късмет: Тъмносиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 11.06 часа.

Нумерологичен хороскоп: Денят носи щастливи вибрации, които ни помагат да преосмислим вътрешния си свят, давайки нов, по-умерен израз на чувствата и емоциите си. Днес сме сдържани, справедливи и добродушни към хората около себе си.

Звездни аспекти за деня: Гостуващата в Стрелец Луна днес може лесно да ни вдъхне смелост за поставяне на някои важни житейски начала ей така, като на майтап. Всичко, което вършим днес, го правим уж не от сериозната му страна, но то дава доста важно дългосрочно значение върху живота ни.

 

ОВЕН

Гледайте напред

 

Стартирате тази седмица във ведро настроение и с особен ентусиазъм в деловата област. Близките и половинката ви подкрепят, а хармоничните взаимоотношения с тях са основа на мотивацията ви да действате. Няма повече какво да искате. Преборете негативните мисли с позитивни такива и гледайте смело напред.

 

ТЕЛЕЦ

Искате промяна

 

Възможно е разговор с хора, които представляват голям авторитет за вас, да е причината да погледнете живота си от друга гледна точка. Да искате да промените нещо просто като на шега. Сега е подходящият момент да го сторите. Ще попаднете и на правилните хора, и на правилните обстоятелства.

 

БЛИЗНАЦИ

Любовта ви се усмихва

 

Не е изключено наскоро направени грешки в службата да ви накарат да промените отношението си към работата. Да задълбочите погледа си върху ежедневните дела, които ви се налага да вършите. Това е прекрасен ден за интимни срещи, защото днес любовта ви се усмихва и намигва.

 

РАК

Разтоварете се

 

В дни като този вие би следвало да помислите малко повече за своето емоционално и физическо състояние. За здравето си и начина си на живот. Стресът ви причинява огромни тревоги и е в основата на повечето здравословни проблеми. Опитайте да се отърсите от него, занимавайки се с любими неща и спортувайки активно.

 

ЛЪВ

Промени

 

За вас предстоят промени и новости. Напът сте да промените малко или много средата си на живот. Днес в ежедневието ви навлизат нови хора, които от сега нататък ще искат вашето внимание, вашата грижа и време да ги изследвате и опознаете по-добре. Не давайте пари назаем, защото можете сериозно да загазите финансово.

 

ДЕВА

Кроите планове

 

Не очаквайте да ви се случат много промени в този ден, но малките новости, които присъстват в понеделник, със сигурност ще ви наведат на големи размишления. Днес наистина мислите много, но без да сте особено активни в действията. Това е съвсем нормално за вас, когато кроите планове. Е, сега плетете мрежи за бъдещето.

 

ВЕЗНИ

Прекрасен ден

 

Новата работна седмица стартира с доста благоприятен и щастлив ден за вас. Още в сутрешните часове понеделникът разкрива своето истинско лице. Обърнете повече внимание на колегите и тяхната критика към вас. Сега тя е градивна и може да ви даде доста, стига да я приемете. Преодолейте гордостта.

 

СКОРПИОН

Започнете с малкото

 

Слънцето навлиза във вашия знак днес и светлината му ще огрее първо душите ви и след това всички аспекти на вашето ежедневие. Обградете се с добри, позитивни мисли, заредете се с надежди и поставете едно малко, незначително на пръв поглед начало. Започнете с мъничките неща днес и ще видите как те ще ви отведат до големите успехи.

 

СТРЕЛЕЦ

Извинете се

 

Днес правите впечатление с думите и поведението си. Няма как да не насочите погледите на всички хора към себе си. Съветът ми е да оставите малко пространство от живота си неосветено от прожекторите и скрито от хорските очи. Човек, когото сте наранили в миналото, ще ви потърси. Извинете му се.

 

КОЗИРОГ

Душевен уют

 

Стартирате новата работна седмица плахо. Това не е денят, в който можете да действате активно и да се изявявате в служебен или личен аспект. Напротив, днес се задоволявате със съвсем малки постижения, които ви дават по-скоро душевен уют. Търсете душевната хармония, а вечерта се занимайте с изкуство или интелектуални дейности.

 

ВОДОЛЕЙ

Не предприемайте риск

 

Днес сте обаятелни и харизматични. Привличате погледите на всички към себе си. Организирате хората и ги обединявате в една обща цел. В своята цел, която вие считате за важна. Не сте склонни да предприемете риск на работното място, защото се страхувате от финансова загуба като последствие от него. Имате право, ще загубите.

 

РИБИ

Опит от миналото

 

Фиксирали сте се върху грешки, които сте допуснали в миналото, и сега, в настоящето, тежат над главите ви. Явно е, че няма как да промените моменти в историята, но можете да си вземете поука от тях. Днес бъдете по-адаптивни. Стъпете на опита си от миналото и организирайте чрез него настоящето си тук и сега.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Вие, които сте се родили на 23 октомври, сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато вие станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен.

Навлизате в година, в която можете да се обърнете назад и да осъзнаете грешките си. Ще ви стане ясно защо много хора ви обърнаха гръб в последно време. Потърсете извинение. Това е прекрасна година за учене, преквалификация и повишаване на знанията.

Здраве: Възможни са чести депресивни състояния. Избягвайте употребата на алкохол.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *