Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 24 октомври, вторник

Луната е в Стрелец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 5-и в 6-и в 12.04 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на черния дроб, както и кръводаряването и донорските процедури. Денят е благоприятен за профилактика и лечение на чернодробни заболявания и проблеми с кръвта.

Красота и външен вид: Можете да си купите нова дреха, която да промени напълно външния ви вид. Променете нещо в ежедневния си стайлинг. Денят е благоприятен за подстригване на косите. Абсолютно забранени са силовите масажи в областта на бедрата, липосукцията и антицелулитните процедури на бедрата и седалището.

Хранене и диета: Хапвайте умерено и пийте течности умерено. Организмът усвоява лесно всички белтъчини. Включете в менюто си днес млечни продукти, яйца, леко месо и салати от пресни зеленчуци.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 12.04 часа.

Нумерологичен хороскоп: Не превръщайте печеленето на пари в самоцел, защото по този начин ще ги прогоните от себе си. Бъдете по-милосърдни. Хармонизирайте взаимоотношенията си с близките хора.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Стрелец ни освобождава от задръжки и често казваме онова, което мислим. Днес Луната и Сатурн са в съвпад, а Меркурий и Нептун – в тригон. Поемете лична отговорност за думите и действията си. Занимайте се с нещо в сферата на интелектуалните дейности. Стартирайте курс за обучение и преквалификация. Учете. Денят е носител на знания, опитност и положителни емоции.

 

ОВЕН

Сили и тонус

 

Очаква ви прекрасен вторник, в който силите и тонусът са с вас. Решени сте да положите ново интелектуално начало. Да се занимавате с нещо в дългосрочен аспект, което да помогне на вашия интелектуален капацитет. Днес се срещайте с хора, с които можете да размените слова по интересни, не особено ежедневни теми.

 

ТЕЛЕЦ

Бъдете пестеливи

 

Малко по малко облаците се разкъсват и виждате бъдещето си по-ясно и благоприятно. Във вторник нещо се случва, чувствате се изпълнени с надежда и очаквания. Внимавайте единствено във финансовата сфера. Не е добра идея днес да влагате пари в каквото и да било. Бъдете пестеливи и няма да сгрешите.

 

БЛИЗНАЦИ

Добро настроение

 

Показвате на всички около себе си, че можете да мислите и действате самостоятелно, без да се налага все да търсите съвети. Днес сте в добро настроение и допускате хората до себе си само в определена територия. Не се предоверявате, което е добре. В любовта и личния живот ви чака раздвижване, среща на човек, който споделя някои ваши интелектуални идеи.

 

РАК

Връщате се в клас

 

Вторник е натоварен ден за вас. Знаете, че имате доста ангажименти на главата си от една страна. От друга обаче, едва ли ще ги свършите всичките, защото денят като цяло не е от най-активните. Всъщност той е доста спорен и благоприятен, но в сферата на интелектуалните дейности и занимания. Затова и ще ви покаже в коя област трябва отново да се върнете в клас и да учите.

 

ЛЪВ

Не ви спори

 

Очаква ви ден, в който трудностите преобладават. Това не бива да ви плаши, а просто да ви подготви за един по-натоварен в емоционално отношение ден. За съжаление, не ви спори работата и често се налага да вършите едно нещо по два-три пъти. Не само при вас е така, успокойте се. Запазете самообладание при личните разговори.

 

ДЕВА

Владейте се

 

И днес късметът е на ваша страна. Успявате да се изявите и да намерите поле за реализация. Вършете онова, което ви прави щастливи и доволни. Избягвайте да спорите с обкръжението. Сега тяхното мнение не ви е нужно. Направете малки планове за бъдещето. Научете способността да се владеете.

 

ВЕЗНИ

Помислете за обучение

 

В добро настроение сте. Вторник ви поставя в ситуации, в които трябва да изявите своята приспособимост към събитията и обстоятелствата около себе си. Дори и да не сте съгласни вътрешно, приемете онова, което ви се случва. За добро е. Помислете за стартиране на курс за преквалификация или просто за обучение в сферата, в която работите.

 

СКОРПИОН

Не се надценявайте

 

Заели сте се с много начинания наведнъж и това ще направи днешния вторник кошмарен и безуспешен за вас. Често обвинявате другите за всичко това, но причината е единствено във вашата жажда да блеснете и заемете центъра на внимание. Сега не е време за доказване, а време за наблюдаване и съобразяване с обстоятелствата.

 

СТРЕЛЕЦ

Активен ден

 

Очаква ви доста активен ден, през който не ви липсват сили и енергия да реализирате целите си. Помислете дали се чувствате добре в средата, в която се движите. Ще потърсите нови познати и приятели, които да отговарят на вашия интелектуален запас и с които да си говорите на други, по-различни от ежедневните теми, когато сте заедно.

 

КОЗИРОГ

Не ви спори

 

Трудно ще ви спори в ден като днешния. С каквото и да се захванете, все ви се опира и следват проблеми. Приемете го просто като период, в който не бива да се залавяте с нищо. Обработете старите си ангажименти и си отделете време само за себе си. Имате нужда от лично пространство, затова многото контакти днес ви товарят.

 

ВОДОЛЕЙ

С ново Аз

 

Време е да си направите извода, че в желанието си да раздадете любов на другите, да им помогнете и да сте им полезни, вие сте загубили своето собствено, лично Аз в обществото. Днес е мигът, в който го осъзнавате и от който започвате да градите наново лицето си, но този път без да се жертвате ненужно в името на другите.

 

РИБИ

Равносметка

 

Отложете важните си професионални дела за друг ден. Звучи налудничаво, но колкото и да са спешни, днес няма да успеете да ги свършите в срок, а и едва ли ще е по-качествено. Денят изисква да се отделите от хората около себе си и да си направите една лична равносметка на работното място – дали сте доволни и щастливи.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Отговорни, стабилни, честни и работливи сте вие, родените на 24 октомври. Имате заложби да бъдете преуспяващи собственици на различни фирми, с което да си изкарвате прехраната. Хубавото ще ви следва през целия живот, ако не превърнете парите в своя самоцел. Често се случва така и мнозина от вас стават меркантилни с времето. Ето какво ще ви накара да загубите всичко, градено до този етап. Мисията ви, идвайки на този свят, е да осъзнаете, че парите и имането са само средство за по-добър и качествен живот, а не цел. Не бъдете скъперници, ако искате успехът да ви следва безотказно. Има и по-важни неща на света, а те за вас са семейството, домът и любовта на близките. Не го забравяйте!

Дългоочаквана година следва за вас, защото тя ви дарява с шанс да заздравите материалното си положение. За някои това ще стане с нова работа, за други – със старт на частен бизнес. Не се страхувайте, чакат ви добри финансови условия. Несъмнено догодина по това време ще се чувствате малко по-богати и заможни.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *