Времето

Дневен хороскоп Прогноза за 25 октомври, сряда

Луната е в Козирог. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 6-и в 7-и в 12.56 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на костите и кожата. Ваденето на зъби може да протече с много усложнения, отложете го. Денят е добър за профилактика на кожни заболявания, за преглед на зъбите и процедури по заздравяване на костите. Можете да почистите зъбния си камък или да излекувате кариес.

Красота и външен вид: Днес можете да се погрижите за косите си. Разрешени са къдренето, боядисването. Подстригването на връхчетата на косите ще се ускори бързината на растежа. Парните бани на кожата оказват благоприятен ефект. Нежелана е коламаската на тялото.

Хранене и диета: Пийте много вода. Хапвайте салати и варива от кореноплодни зеленчуци. Отпишете от менюто си месните и животинските продукти. Постното днес се отразява добре на организма.

Цветове, носещи късмет: Черно, кафяво, охра.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 12.56 часа.

Номерологичен хороскоп: Настроени делово, днес поддържаме добрия тон с всички около себе си. По този начин печелим привърженици и хора, с които ще имаме общи възгледи в бъдеще. Избягвайте кавгите и пререканията днес. Ако не сте съгласни с нечие мнение, потърсете начин да го кажете по мек, спокоен и дружелюбен начин. Ефектът ще е по-добър.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува в Козирог. По всичко личи, че е време за работа и продуктивни действия. Козирог не обича разточителството на време и липсата на дисциплина. Затова днес стегнете плановете си и бъдете последователни. Луната и Юпитер са в хармоничен аспект, както и продължава действието на тригона Меркурий – Нептун от вчера. Денят е зареден с позитивна енергия и истински награди, ако положим нужния труд.

ОВЕН

Добра сделка

Продължавате предприетите от вчера действия по обновяване на своя интелектуален запас. Днес предпочитате да общувате с хора, с които имате какво да си кажете на теми, които ви вълнуват. Денят е благоприятен за деловата ви реализация и ако се занимавате с частен бизнес, сега можете да очаквате една доста сериозна сделка.

ТЕЛЕЦ

Любов

Емоциите при вас започват да кипят малко по малко. След като до вчера се чувствахте като затворени измежду собствените си предразсъдъци, днес сериозно разгръщате погледа си. Отваряте се за нови идеи и усещания. В личен план ви очаква интересно запознанство, което при необвързаните може да прерасне в страстна и запомняща се любов.

БЛИЗНАЦИ

Не бягайте от страховете

Помислете сериозно за емоционалното си здраве и не се ядосвайте за неща, които не сте в състояние да смените. Днешният ден изисква да се сблъскате с най-големите си страхове, които тормозят от няколко месеца психиката ви. Изправете се срещу тях и ги преодолейте. Бягането само отлага тази среща за неопределено бъдеще.

РАК

Газите лука

Днес търсите хора, с които да споделяте и разговаряте на различни теми. Това е и причината да се породи ревността на половинката ви, защото често контактите са ви извън семейството и интимните взаимоотношения. В момента не търсите любов и разнообразие, но действията ви ще бъдат възприети именно по този начин.

ЛЪВ

Грижи за здравето

В сряда обърнете повече внимание на своето здравословно състояние. На физиката си. Ако ставате мъчно сутрин, повдигнете духа чрез повече физическа активност през деня. Започнете прием на витамини и се хранете здравословно, а специално днес – постно. Това е ключът да извикате отново тонуса при себе си.

ДЕВА

Намерете си хоби

Очаква ви ден на промени, новости и раздвижване. Пластовете около вас се разместват и вие не би трябвало да гледате все назад. Погледнете напред и приемете новите перспективи. Не мрънкайте и спрете с оплакванията. Намерете си хоби или дейност, с която да запълвате празнините в живота си. Само с работа не може.

ВЕЗНИ

Хармонизирайте се

В сряда желаете да промените част от себе си. От своето вътрешно Аз. Моментът е подходящ за подобно начинание, но изисква да се погледнете отстрани и безкомпромисно да отбележите и плюсовете, и минусите си. Това е пътят да хармонизирате себе си и да сте в мир с всички хора, които имате за свои близки и приятели.

СКОРПИОН

Безсмислено недоверие

Очаква ви доста ведър и благоприятен ден. Не всички от вас обаче му се радват изцяло. Мнозина са заети със собствените си предразсъдъци. Те мълчаливо слушат и изследват хората, с които се срещат. Недоверието, с което подхождате към всичко и към всеки, е причината днес да бягате от благоприятните шансове, дадени ви от съдбата.

СТРЕЛЕЦ

Вземете си поука

Налага ви се да се справите с известни неприятности в бизнеса, възникнали по повод ваши грешки, които сте допуснали в последно време. Не се притеснявайте, защото днес разполагате с шанс и късмет. Отново минавате между капките, но не е зле да си извадите поука и просто да не допускате втори път една и съща грешка.

КОЗИРОГ

Действие и промяна

В сряда настава вашето време. Луната навлиза в Козирог и активира силна енергия, която ви позволява да поставите едно ново начало. Днес сте в състояние да оборите всичко, създаващо ви неудобство и проблеми. Скъсайте с вечното недоволство, размествайки пластовете около себе си. От вас се иска действие и промяна.

ВОДОЛЕЙ

Не бъдете амбициозни

Има дни като днешния, през които не желаете да бъдете сред много хора, да разговаряте, да ви споделят или вие да споделяте. Сега желанието ви е да бъдете оставени на мира. Не се заемайте с големи проекти на работното място, а довършете малки, недовършени през времето дела. Не очаквайте много от днешния ден.

РИБИ

Позитивен ден

Сряда е един от благоприятните дни за вас през тази седмица. Добрата новина е, че нещо в ежедневието ви се променя така, както го желаехте. Късметът, който ви спохожда към този момент, е напълно заслужен. Днес общувайте, говорете и не се притеснявайте да споделите мнението си. Обърнете внимание на новите си идеи.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие, родените на 25 октомври, сте хора на духовното развитие, интелекта и вътрешните ценности. Преживели сте доста прераждания и духът ви е зрял. Ето защо, приемате нещата от живота трезво и мъдро. Обичате да давате съвети на хората, които са най-значими за вас. Често се проявявате като техни пазители, дори и те да не го желаят. Не досаждайте, един ден сами ще ви потърсят. Любимото ви занимание е да четете и да се обогатявате духовно. Учете, защото за това сте се родили на този свят. Не пропускайте да се образовате до възможно най-висока научна степен.

Навлизате в емоционална и завършваща година, която ще изиска да приключите някои стари дела, като сложите ред в тях и ги затворите завинаги. С познанствата и контактите – също. Ненужните контакти трябва да бъдат загърбени завинаги. Няма да е лека тази година, но ще бъде доста цветна и вие ще я запомните с хубаво. Не прекалявайте с емоциите и бъдете щедри на усмивки. Вашите близки ще ви обичат повече, ако им обръщате внимание. През тази година не бъдете толкова хладни към тях.

Здраве: Възможни са чести главоболия, проблеми с очите, зъбите, както и инфекции.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *