Великотърновска фирма прави новото пристанище за кораби и яхти в Бургас

„Строй Макс-2007“ кандидатства и за Сграда на годината с комплекса на „Чех“ до парк „Н. Габровски“.

 

ВЕЛИКОТЪРНОВСКА ФИРМА УЧАСТВА В ИЗГРАЖДАНЕТО НА НОВОТО ПРИСТАНИЩЕ ЗА ЯХТИ И МАЛКИ КОРАБИ НА БУРГАС. „Строй Макс-2007“ участва в изграждането на вертикалната планировка на двете места за акостиране на плавателни съдове в консорциум ДЗЗД „Бургас яхтклуб“, която обединява местното дружество, „Финанс груп 2013“ ЕООД – гр. София, и „Пътища и мостове“ ЕООД – Варна. Стойността на проекта е близо 3 млн. лв.

Великотърновската фирма изгради и офис сградата на фирма „Чех“, която се намира до парк „Никола Габровски“. Тя бе номинирана за Сграда на годината.

В Бургас нашата компания реализира част от пристанищния терминал „Изток“, където е и яхтклубът, а идеята е там на по-късен етап да се направи и търговска зона. В директно трасе към яхтклуба е изградена канализация и покрит колектор. За да се гарантира еднаква носимоспособност на обслужващите улици, е изградена нова основа по цялата им ширина. Подменени са настилката, обособени са пешеходни зони, велоалеи, паркинги за туристическите автобуси и автомобили, изпълнено е озеленяване.

С. НАЙДЕНОВ

 

One thought on “Великотърновска фирма прави новото пристанище за кораби и яхти в Бургас

  • 26.10.2017 в 0:34
    Permalink

    Че то това си е фирмата на Чех-чето.
    Мойта фирма ми изгради мойта къща….

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *