Николас Бринтол оглави неформалния младежки клуб на институт „Перспективи“ | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Николас Бринтол оглави неформалния младежки клуб на институт „Перспективи“

Публикувана на: 25.10.2017г. 14 прегледа

СЪЗДАДЕНОТО НАСКОРО НЕФОРМАЛНО СДРУЖЕНИЕ ВЪВ В. ТЪРНОВО институт „Перспективи“ създаде младежки клуб и в Полски Тръмбеш.

За учредяването в СУ „Цанко Церковски“ са били председателят на института Ахмед Куйтов заедно с директора на правния отдел Никола Живков. За атрактивното събитие са се събрали 20 младежи на възраст от 16 до 18 г. За ръководител на клуба е бил избран Николас Бринтол.

По време на учредяването се е приложил неформален образователен метод за сформиране на група и изграждане на доверие в екипа. Организаторите са споделили с младежите ценностите, методите на младежката работа и също така актуалните и бъдещи проекти, по които работи организацията.

Nikolas (1)Задачата на новия клуб ще бъде да популяризира възможностите за участие в международни младежки обмени и да организира събития за развитието на ключовите компетенции на младежите посредством методологията на неформалното учене.

Председателят на организацията е дарил на училищната библиотека издания на институт „Перспективи“, които са от успешно реализирани проекти.

Сн. Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>