193 четения

Най-модерният лазер за безболезнена епилация работи във Велико Търново

В козметично ателие „СиЯ” на ул. „Ангел Каралийчев” на “Картала“ бе представен първият във Велико Търново диоден лазер за дълготрайното обезкосмяване. Това е най-новото поколение диодни лазери на испанската фирмата Cocon medical.

Диодният лазер Elysion PRO е единственият, с който може да се прави епилация и през лятото. Процедурите позволяват да се работи върху всички зони, където има окосмяване, включително и на лицето. Динамичният му режим на работа позволява да се настройва индивидуално за всеки клиент според типа на кожата му, бързо и лесно да се обработват големи зони, да се премахват както тъмни, така и светли косми. Специалната охлаждаща система Crystal freeze поддържа постоянна температура от 6 градуса на накрайника, което прави процедурата приятна, безболезнена и безопасна.

Дълготрайното обезкосмяване, което се постига за кратък период от време, води до цялостно подобряване състоянието на кожата, обясни собственичката на ателието Силвия Димитрова. Това потвърдиха и гостите на презентацията, които вече са се възползвали от процедурите.

Козметично ателие „СиЯ” е създадено през 2003 г. Медицинското образование на собственичката и завършения курс в централата на Academie потвърждават професионализма й и дълбоките познания в областта на козметологията.

Вече 14 години ателието посреща доволни клиенти и отвръща на техните очаквания. Помага не само за решаване на техните козметични проблеми, но и за разкрасяването им. Това се случва и благодарение на техниката, с която разполага: микродермоабразио, мезотерапия, ултразвуков пилинг и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!