Дневен хороскоп. Прогноза за 30 октомври, понеделник

Луната е в Риби. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 11-и в 12-и в 14.56 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с лимфните възли, раздвижвания на краката след изкълчване на глезените, както и на оплаквания в стомаха и жлъчката. Денят е благоприятен и за лечение на нервната система.

Красота и външен вид: Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода. Нежелани са разкрасителните процедури на косата – подстригване, изсушаване, миене. Коламаската може да доведе до обриви по кожата. Маникюр и педикюр – позволени.

Хранене и диета: През целия ден се хранете често и ограничавайте количеството на порциите. Въглехидратите, приети днес, изискват по-активно движение, за да бъдат изразходени. Избягвайте бялото брашно и захарта. Хлябът нека е пълнозърнест или въобще да отсъства от трапезата. Хапвайте повече зеленчуци, които също са богати на въглехидрати.

Цветове, носещи късмет: Морскосиньо, морскозелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 14.23 часа.

Нумерологичен хороскоп: Денят е зареждащ и носи добро настроение. Радвайте се на всичко, което ви се случва днес. Обърнете внимание на малките, дребни неща в ежедневието си. Насочете вниманието си към онова, което можете да сътворите така, че да се чувствате щастливи и доволни.

Звездни аспекти за деня: Седмицата стартира с един доста продуктивен ден. Движението на Луната в Риби отключва подсъзнанието ни и днес ще бъдем особено интуитивни, любопитни относно скритите факти около себе си. Спокойно можем да се заемем с аналитична работа или дейности, които включват отгатване, разузнаване, проучване. Слънцето и Луната са в тригон и дават сили, енергия и мотивация. Изживейте този ден с вдъхновение и радост.

 

ОВЕН

Търсите кусури

 

В понеделник търсите кусурите на другите хора сякаш за да оправдаете своите собствени недостатъци. Денят е активен, но вашата активност трябва да се ограничи до минимум, за да не допуснете грешки. Останете насаме със себе си, направете си своя вътрешен себеанализ. Изградете добра хармония между себе си и своите близки.

 

ТЕЛЕЦ

Благотворен ден

 

В началото на новата седмица сте особено общителни и добронамерени към всички хора, с които се срещате. Това е щастлив ден, защото ви освобождава от страхове и ви лишава от неприятни емоции. Отдайте се на делата, които вършите с удоволствие и за удоволствие. Хармонизирайте отношенията си с близките.

 

БЛИЗНАЦИ

Готови за работа

 

Имате много неща за вършене в понеделник и е добре да се заемете с тях още в самото начало на деня. Не отлагайте нищо за по-нататък. Бъдете добронамерени към колегите ви, които постоянно ще ви досаждат с въпроси. Приемете ги такива, каквито са. В личните взаимоотношения наблегнете на хармонията между себе си и своите близки.

 

РАК

На педал

 

Очаква ви изключително натоварен ден, защото днес ще трябва да се срещате с много хора, с които да проведете разнообразни разговори. Давайте си от време на време почивка между срещите, за да не рухнете вечерта. При всички положения денят е изморителен, но пък особено зареждащ с положителна енергия и добро настроение.

 

ЛЪВ

Останете вкъщи

 

В понеделник не е особено благоприятно да започвате нови начала или да стартирате нещо ново в професионален план. Оставете се на течението. Мнозина от вас имат нужда да си останат вкъщи. Вземете си отпуск. Днес останалите членове от семейството ви са или на работа, или на училище. Имате възможност да почистите дома.

 

ДЕВА

Бъдете естествени

 

Днес сте изключително деликатни и все търсите начини как да не засегнете при разговор хората срещу себе си. Прекалено много мерите приказките си и отстрани изглеждате престорени. Бъдете такива, каквито сте. Който ви обича и приема с острия ви език, ще остане до вас, независимо какво и колко грубо говорите.

 

ВЕЗНИ

Натоварен график

 

Очаква ви изключително натоварен ден, в който графикът ви прелива от различни по важност и характер задачи. Не ви липсват сили и енергия да се справите с всичко. Можете успешно да се занимавате с всякакви дела от материален характер, както и да се поинтересувате за сделка с недвижим имот, която отлагахте от дълго време.

 

СКОРПИОН

Започвате начисто

 

Стартирате седмицата с доста благоприятен и силен ден. Днес блестите с чара и обаянието си и можете да убедите хората в своята гледна точка. Всъщност, възможно е самите вие да промените някои свои житейски нагласи и да поставите едно ново и неочаквано начало. Започвате начисто, нещо около вас се изменя в този момент.

 

СТРЕЛЕЦ

Създайте уют

 

Не прекалявайте с желанията си днес и не насилвайте организма си с поемането на ангажименти, които не можете да свършите в срок. Денят е активен, но не особено продуктивен за вас. Обърнете внимание на детайлите, на малките и дребни неща около себе си. Подредете тома си, офиса или работното си място. Вкарайте уют там, където сте.

 

КОЗИРОГ

Общува ви се

 

Не пропускайте възможността да обсъдите някои важни проекти с колегите си. Днес сте особено общителни и не така затворени в себе си, каквото е обичайното ви състояние. Търсите контакта, разговора, диалога. Използвайте момента, за да потърсите нови начини да запълните свободното си време – със спорт, обучение или нов език.

 

ВОДОЛЕЙ

Разчет на финансите

 

Краят на месеца, а и днешното разположение на планетите са хубав повод да направите сметка на личните си финанси и семейния бюджет. Днес е идеалното време за изготвяне на баланс и разчет на свободните средства до следващата заплата. Мнозина от вас ще се решат на важна стъпка за закупуване на недвижим имот.

 

РИБИ

Нова страница

 

Днес започва нов едномесечен етап за вас. Белият лист е приготвен за писане и вие можете да започнете с първите редове. Променете нещо в ежедневието си, направете реконструкция на мислите си. Имате нужда да се освободите от хора, които видимо вредят на вашата смелост и полета на мисълта ви. Направете го.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Вие сте доверчиви в първите години от своя живот. Патите си от неподходящи познанства, от лъжливи приятели. Хубавото е, че си вземате поука и във вече зряла възраст не допускате никого прекалено близо до себе си. Но в голяма степен това ви обрича на самота. Цялата тази изкуствено създадена от вас изолзация се оказва потискаща и мъчителна. Ето защо, научете се да преценявате и изпитвате хората. Намерите ли си правилната среда, вие ще се почувствате добре и ще изявите всичките качества и таланти, които притежавате, а те никак не са малко.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.