Дневен хороскоп. Прогноза за 31 октомври, вторник

Луната е в Риби. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и в 15.22 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Днес също остават нежелани операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Денят е добър за лечение на проблеми с нервите, лимфните възли, раздвижвания на краката след изкълчване на глезените.

Красота и външен вид: Денят не е благоприятен за подстригване, къдрене и боядисване на косите. Можете да направите водни процедури на цялото тяло. Коламаската е забранена.

Хранене и диета: Внимавайте с количеството на храната днес. Организмът се запасява с енергия и усвоява напълно всяка калория, която приемем, като излишните ги складира в мастни депа. Полезни са въглехидратите, но под формата на фруктоза чрез плодовете или на пълнозърнести изделия.

Цветове, носещи късмет: Червено, синьо, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 15.22 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Нумерологичен хороскоп: За да се справите с предизвикателствата на днешния ден, разчитайте на вече натрупания си житейски опит. Опитайте да хармонизирате взаимоотношенията си с хората, с които общувате. Не влизайте в конфликти.

Звездни аспекти за деня: Не претупвайте работата си в края на месеца заради бързане да се отдадете на забавления и срещи с приятели. Днес Луната се движи в Риби и е в тригон с Меркурий. Влагайте мисъл в действията си. Занимавайте се с такива дела, които изискват аналитичност. Ще се сдобиете с важна информация, която да използвате съвсем скоро. Луната и Сатурн са в квадратура. Гледайте да не оставите отговорности и дела за идния месец. Свършете всичко днес.

 

ОВЕН

Не изоставайте

 

Наблюдавате отстрани всичко, което се случва с хората около вас. Днес отново търсите чуждите кусури в желанието да прикриете собствените си грешки и недостатъци. Приемете се, за да живеете в хармония с близките си. Денят изисква да свършите всички важни дела, които са изостанали през месеца, до края на работното време.

 

ТЕЛЕЦ

Избягвайте дългове

 

В последния октомврийски ден вие се чувствате великолепно. Заобиколени сте от приятели и хора, на които можете да разчитате. Днес вършите задачите си с желание. Приключете един финансов ангажимент, който започнахте в началото на месеца. Не влизайте с борчове в идния ноември.

 

БЛИЗНАЦИ

Активни сте

 

Във вторник сте заредени с ентусиазъм и сили. Днешният ден е изключително благоприятен за вас, защото ви позволява да завършите всички започнати през месеца ангажименти. Активни сте, а и късмет не ви липсва. Организирайте колегите си. Ще приключите една сделка, от която ви чака сигурна финансова стабилност.

 

РАК

Не се претоварвайте

 

Заредени сте със сили и енергия. Днес сте решени да се борите до край за каузите, които започнахте през месеца. Да завършите някои важни дела, които стартирахте. Не искате да влизате в ноември със стари, недовършени ангажименти. Мислите правилно. Бъдете отговорни към здравето си. Претоварването ще ви донесе физическо неразположение.

 

ЛЪВ

Не бързайте

 

Не сте във върхова форма в края на месеца, но нищо не ви пречи да си вземете няколко почивни дни и да си останете вкъщи. Ако нямате възможност за отпуск, просто не се заемайте с нови ангажименти в службата. Завършете нещо старо или почистете работното си място. Още утре ще бъдете зарадвани с разместване на пластовете.

 

ДЕВА

Разпуснете

 

Очаква ви доста активен и благоприятен ден. Още сутринта чувствате, че късметът е на ваша страна. Можете да си направите предварителен план за действие. Бъдете по-общителни и не бягайте от новите запознанства. Днес може би ще срещнете интересни хора в личен план. Излезте на по чашка вечерта. Разпуснете напрежението.

 

ВЕЗНИ

Помогнете на приятел

 

В последния октомврийски ден вие сте особено натоварени. Около вас кръжат ангажименти, които трябва да бъдат свършени в срок до края на работния ден. Не е непостижимо, но просто трябва да се организирате. Вечерта ваш близък или приятел има нужда от помощ. Дайте подкрепата си, не го оставяйте сам в такъв момент.

 

СКОРПИОН

Позитивни сте

 

Във вторник вие се вихрите в добро настроение и зареждате всички около себе си с позитивни емоции. Хората ви възприемат приятелски и се очертавате като център на вниманието, без въобще да го целите. Редом с позитивното приключете важни финансови ангажименти, с които се захванахте през месеца. Не ги оставяйте за ноември.

 

СТРЕЛЕЦ

Почивайте

 

Не сте сред най-активните във вторник, но никой не трябва да ви се сърди. Вие сте приключили своите важни ангажименти до края на октомври и сега можете да се отдадете на заслужена почивка. Не предприемайте нищо ново. По възможност, приберете се по-рано вкъщи и пригответе вкусна вечеря за цялото семейство.

 

КОЗИРОГ

Забързано темпо

 

Днес времето тече бързо и вие сякаш все пропускате нещо. Все за нещо не ви остават свободни минути. Темпото до такава степен се е забързало, че забравяте за собствените си потребности от почивка. Подредете делата си още сутринта. Не бързайте за никъде. Дори и нещо да остане за идния месец, ще го свършите в първите му дни. Не е фатално.

 

ВОДОЛЕЙ

Приятни емоции

 

Във вторник организирайте добре своите дела. Започнете с най-належащите и свършете всичко замислено до края на работния ден. Последните октомврийски часове са заредени с позитивна енергия и хубави емоции на работното място. Виждате, че всички около вас са настроени празнично. Изпратете месеца с усмивка.

 

РИБИ

Крачка напред

 

Посрещате последния октомврийски ден в добро настроение. Доволни сте от всичко, което ви се случи през месеца. Почти не остана нищо за довършване, затова и днешният ден ви среща с възможности и алтернативи за идните дни. Ако хората около вас довършват ангажиментите си, то вие работите вече за новия месец.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Родили сте се на ден, определящ кармична разплата за този живот. Тя се изразява в трудности, с които ежедневно се сблъсквате и които трябва да изживеете достойно. Вървете смело и с високо вдигната глава. Умеете да се справяте с всяка бариера, паднала пред вас, защото притежавате скрита сила и изключителни способности, които сте развили в някое от миналите си прераждания. Просто вървете напред с мисълта, че това, което не ви убива, ви прави по-силни. Вие сте Скорпиони, знаещи какво искат и как да го постигнат.

Навлизате в прекрасна година на стабилизация и любов. Не се залавяйте с нови дела, а се постарайте да затвърдите всичко това, с което сте се заели в последните няколко години. Ако имате идея да направите сватба, тази година ще е най-благоприятна за това важно събитие.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, сливиците и горните дихателни пътища.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *