Спорт

Тодор Владимиров защити втори дан по хапкидо пред погледа на шефа на световната федерация

Отворен семинар по хапкидо и самозащита се проведе за седми път в спортна зала „Никола Петров” в Горна Оряховица. Ръководител на проявата бе гранд мастър Чанг Хи Джанг – президент на World Hapkido Kumdo Federation. В семинара се включиха 19 трениращи от „Хемус таекуондо и хапкидо център” и главен инструктор по полицейска лична защита към ОД на МВР Велико Търново Тодор Владимиров. Всички практикуваха под експертното око на майстор Джанг, който показа различни похвати и прийоми от корейската система за самозащита.

Във втория семинарен ден се проведе изпит за черни колани, на който полицейски инструктор Владимиров защити успешно II дан след тест за чупене на 10 блока и показ на техники за самозащита. С това той е вторият след президента на клуба Румен Димитров с най-висока техническа степен. Вторият, защитил ниво I дан, беше Тодор Мънгов – помощник-инструктор на Румен Димитров и негов спаринг партньор. Всички участници поучиха сертификати.

От името на клуба Румен Димитров връчи плакет на Джанг, а председателят на „Хемус” получи официален сертификат от WHKF за принос в развитието на хапкидо в България.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *