9 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 2 ноември, четвъртък

Луната е в Овен. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 14-и в 15-и в 16.43 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на главата, главния мозък, лицето и очите. Денят е добър за профилактика и лечение на епилепсия, главоболие, акне, световъртежи, невралгия, менингит, както и проблеми със зрението.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, къдрене и боядисване. Коламаската също е позволена. Можерте да направите хидратираща маска на лицето. Избягвайте пилинга на лицето.

Хранене и диета: Днес поддържайте диетичен режим на хранене. Включете в менюто си повече пилешко, заешко месо и риба, млечни продукти и яйца. Плодовете вземайте, за да заситите глада си за сладко, но или преди ядене, или два часа след това.

Цветове, носещи късмет: Червено и охра.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 16.43 часа.

Номерологичен хороскоп: Днешният ден е мощен проводник на промени в мисленето. Всички обстоятелства, които ни ограничават и въспират, са в основата на желанието ни да променим нещо около себе си. Да подобрим своето състояние. Несъгласието с рутината е ежедневните неудобства днес ще доведе до мощно пробуждане и стремеж да разчупим границите около себе си.

Звездни аспекти за деня: Бъдете внимателни днес. Луната гостува в Овен и е в квадратура с Плутон. Аспектът е напрегнат, но носи много възможности и перспективи пред себе си. Разчупете статуквото. Раздвижете мисленето си. Не приемайте всичко за даденост и бъдете креативни.

ОВЕН

Владейте се

Избягвайте конфликтите и ситуациите, които ви правят напрегнати и нервни. Днес сте особено чувствителни на тема професионална реализация и ако някой подцени вашите възможности и принос в службата, сте готови да влезете в ярък спор. Не си струва да защитавате позицията си толкова страстно. Ще загубите много повече.

ТЕЛЕЦ

Не влизайте в конфликт

За вас днес ще бъде по-добре, ако не правите впечатление и останете насаме със себе си. Много хора ще се опитат да ви заговорят на различни теми. Вашето особено мнение противоречи на тяхното и това може да се окаже повод за конфликти и неприятности. Спестете си ги. Днес прочетете интересна книга. Легнете си по-рано.

БЛИЗНАЦИ

Приемете допълнителна работа

Време е да овладеете нервите си, като заживеете с хората наоколо в хармония. За целта е нужно първо да приемете тяхното мнение и да осмислите, защо някои мислят различно от вас. Четвъртък ви дава възможност да подобрите доходите си. Ще се заемете с допълнителна работа, която ще вършите с лекота този месец.

РАК

Работата ви уморява

В четвъртък сте изключително напрегнати и вглъбени в своята професионална реализация. Всяка грешка, която сте допуснали вие или ваши колеги, изживявате драматично сякаш нещата не могат да бъдат поправени. Цялото това вдаване в работата ви уморява и на края на работния ден вие се чувствате повече от изморени.

ЛЪВ

Развалят ви настроението

В добро настроение сте, но чувствате, че всячески хората около вас искат да го развалят по един или друг повод. В крайна сметка ще успеят, защото мнозина навлизат прекалено много в личното ви пространство и ви влияят негативно. Освободете се от излишни неприятни емоции, разпуснете с книга в ръка или с приятна музика.

ДЕВА

Нужда от почивка

Чувствате се като изпразнени откъм емоции. Сякаш днешният ден преминава, без да остави никаква следа в съзнанието си. Освободете се от вредните мисли. Не се натоварвайте с излишна работа. Не слушайте новини, защото те също ще ви се отразяват не особено добре. Имате нужда от един ден почивка.

ВЕЗНИ

Решете проблемите вкъщи

В последно време сте доста напрегнати и днешният ден подчертава това ваше състояние. Преодолейте напрежението и се освободете от излишните негативни мисли, които са ви обсебили към този момент. Решете проблемите си вкъщи, защото те са в основата на неприятните емоции, които сега изпитвате.

СКОРПИОН

Ангажиментите ви натоварват

Очаква ви интензивен ден с много ангажименти. За съжаление, много от тях са натоварващи и в по-голямата си част от деня вие сте подложени на стрес и изпитания. Ще преодолеете това свое състояние. Имате нужда от концентрация. Ще се сдобиете с нея чрез разходка в парка, спорт и гимнастика, а не чрез алкохола.

СТРЕЛЕЦ

Рутината ви ограничава

Не сте безотговорни в четвъртък, въпреки че давате вид на такива. Просто не ви се вършат онези ангажименти, които са дошли на дневен ред сега. Ако можете да ги отложите с още един ден, направете го. Днес се отдайте на дела, които ви зареждат с енергия. Творчеството е вашата стихия и не бива да се затваряте в ограниченията на рутината.

КОЗИРОГ

Избегнете напрежението

Желанието ви да си дадете мнението навсякъде, където можете, е най-честата причина днес да влизате в излишни конфликти. Овладейте стремежа си да оценявате чуждите животи. Не критикувайте. Денят може да е прекрасен, ако си премълчавате и отведете съзнанието си далече от напрегнатите ситуации, в които попадате.

ВОДОЛЕЙ

Усещате неискреност

В четвъртък се чувствате заобиколени от хора, на които не можете да имате изцяло доверие. Нещо в поведението им буди вашите подозрения, че не са искрени. Не споделяйте лични тайни. Запазете усмивката на лицето си. Денят е идеален за посещение на занимания по йога, която ще ви успокои и ободри.

РИБИ

Предложение от влиятелен приятел

Днес се занимавайте с дела, които касаят само и единствено вас самите. Не давайте ухо, за да чуете клюки или сплетни около колегите или ръководството. Денят носи доста предложения и възможности пред вас. Можете да приемете едно предложение, отправено от приятел с добро влияние в обществото.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Ако сте родени на 2 ноември, то вие сте дипломати и тактици. Можете да премълчавате, когато е необходимо, но винаги извличате полза от своята дискретност. Не се страхувате от нищо. Когато хвалите, то е следствие на реално притежавани качества и умения. Винаги казвате истината, независимо дали това се харесва, или не.

Годината, в която навлизате, ще ви предложи промени, пътувания и много нови неща, които ще се случват с ваша помощ. Така е, трябва да сте активни и сами да предизвиквате промените в живота си. Доста интересна, тази година ще ви зареди с енергия. Изживейте я смело, но и разсъдливо!

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове. Ако сте пушачи, сега ще имате волята да се справите с порока.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *