5 четения

Членове на МГЕРБ се включват в кампанията в подкрепа на Никол

MАЩАБЕН ДЕМОНСТРАТИВЕН ВЕЛОПОХОД ПРЕДСТОИ ДА ОРГАНИЗИРАТ ЧЛЕНОВЕ НА МГЕРБ В ПОДКРЕПА НА 13-ГОДИШНАТА НИКОЛ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО, която страда от тежко заболяване. Това обявиха активисти от организацията по време на поредната си работна среща. Участниците в срещата обсъдиха бъдещата дейност на структурата, като обобщиха постъпили през последните седмици предложения за нови инициативи. Предстоящият велопоход цели да привлече общественото внимание върху кампанията за набиране на средства за лечението на момичето. Предвижда се велосипедистите да носят и тениски, върху които ще бъде изписана банковата сметка за набиране на дарения за Никол.

Останалите дейности, предвидени до края на годината от МГЕРБ, са залесяване и почистване на паметници, замърсени от графити. Предстои също сами да подменят изпочупените от вандали пейки и масички в междублоково пространство в кв. „Колю Фичето”, като вече е осигурен дървен материал за изработването им.

По време на срещата областният координатор на МГЕРБ Георги Недев обсъди с колегите си новопостъпилите заявления за членство в органзиацията.

„Момчетата и момичетата от младежката организация се вливат в структурите на ГЕРБ с навършването на определените години, затова сме много доволни, че толкова интелигентни и дейни хора избират да се присъединят към нас“, коментира регионалният ръководител на най-голямата младежка политическа организация. Сред новите членове са момиче от Троян и младеж от Каварна, възпитаници на юридическия факултет във ВТУ. От началото на 2017 г. във великотърновската структура са приети 36 души.

Весела БАЙЧЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!