Дневен хороскоп. Прогноза за 6 ноември, понеделник

Луната е в Близнаци. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 18-и в 19-и в 19.28 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на дланите на ръцете, бронхите и белите дробове. Възможни са обостряния на хронични проблеми с дишането, а неизлекуваните настинки могат да се трансформират като усложнения в белите дробове. Добре протичат профилактиката и лечението на белодробни заболявания, астма.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Заради фазата на Луната растежът се забавя. Същото се отнася и за коламаската, косъмът ще расте по-бавно след епилацията. Добре се отразяват разпускащите масажи, особено ако използвате ароматни масла. Избягвайте масажа в областта на кръста. Забранено е посещението на парна баня, защото ще доведе до проблеми с белите дробове.

Хранене и диета: Намалете порциона си. Хапвайте начесто и включете плодове между основните си ястия. Пиенето на вода и течности може да причини чувство за подутост, но до ден то ще отшуми. Не забравяйте ядките, които са естествен източник на полезни мазнини за организма. Глада си за шоколад можете да утолите и с едно-две блокчета, като се насладите на усещането и чувството, а не на количеството.

Цветове, носещи късмет: Охра, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 19.28 часа.

Нумерологичен хороскоп: Седмицата стартира с прекрасен ден за водене на преговори и уговаряне на различни условия по договори и споразумения. Днес знаем интереса си и го защитаваме. Можем да спечелим много, ако говорим и използваме дар словото си. Мнозина ще стартират интимни връзки по сметка именно днес.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Близнаци, а Меркурий навлиза в Стрелец. Денят обещава бурни емоции и промени. Меркурий ще се движи в Стрелец до края на годината, като в началото на декември ще извърши своята ретроградна фаза. За времето, в което е в Стрелец, Меркурий ще разгърне творческата ни мисъл, ще освободи речта ни от задръжки и ще смени идеологии, философии и схващания. Чака ни промяна, от която всеки един се нуждаеше. Промяната е в начина ни на мислене и е жизненоважна към този момент.

 

ОВЕН

Ден за комуникация

 

В понеделник обърнете по-голямо внимание на хората около себе си. Вникнете в техните потребности и се опитайте да разберете техните лични нужди. Това е чудесен ден за комуникация, размяна на информация и среща с приятели, роднини и близки. Разговорите ви отпускат и вдъхват кураж.

 

ТЕЛЕЦ

Внушавате си

 

По всякакъв начин си внушавате, че ви липсва финансова стабилност. Това се превръща в панически страх в днешния ден и буди негативни емоции. Не инвестирайте в нищо и не си закупувайте скъпи вещи. На работното място бъдете по-предпазливи, защото психическата ви неустойчивост е повод за грешки и недоразумения.

 

БЛИЗНАЦИ

Хубаво време

 

Не забравяйте да обърнете повече внимание на себе си и на своя личен свят в днешния ден. Понеделник стартира с емоции и радости. Луната гостува във вашия знак, а Меркурий се придвижва в сектор от хороскопа ви, който отговаря и за хармонията в семейната сфера, и за просперитета ви в делови план. Чака ви хубаво време.

 

РАК

Бъдете себе си

 

Преобразяването в някой друг, живеенето на чужд живот само защото ви се струва, че той е по-хубав, ще ви донесат допълнителни страдания и мъчения. Днес бъдете себе си и не влизайте в нечии обувки, само защото отстрани ви изглежда привлекателно. Обърнете повече внимание на своята интелектуална ориентация.

 

ЛЪВ

Прекрасен ден

 

В понеделник сте енергични, щастливи и доволни от всичко, което ви се случва. Общувате с лекота. Можете да се срещате с хора от различни прослойки на обществото. На работното място се справяте отлично, защото сте жизнени и с добър тонус. Това е прекрасен ден, насладете му се.

 

ДЕВА

Преценете сили

 

Амбициите, които ви минават през главата днес, са огромни. Може би това е причината в края на деня да се чувствате изтощени и неудовлетворени от стеклите се обстоятелства. Всъщност, понеделник не е никак лош, но трябва да разпростирате желанията си спрямо своите качества и възможности. Другото ви носи ненужно чувство за малоценност.

 

ВЕЗНИ

По вода

 

Днешният ден е построил прекрасни възможности пред вас. Имате право на избор, шанса да изберете накъде да тръгнете и какво по-дългосрочно начало да поставите. Заредени сте с енергия и оптимизъм. В любовен план ви очаква разгорещяване. Необвързаните могат да осъществят доста интересна среща.

 

СКОРПИОН

Не бийте на очи

 

В понеделник заложете на работа, която не ви носи бляскави аплодисменти, а единствено вътрешно удовлетворение. Не се стремете да се набивате на очи. Това няма да ви донесе нищо хубаво. Изберете дейности, които изискват мислене, планиране и стратегически решения. Сега вие сте в сърцето на механизма, който движи всичко.

 

СТРЕЛЕЦ

Любов

 

Днес сте настроени лирично и никой не е в състояние да развали тази ваша вътрешна нагласа. Не се нагърбвайте с важни ангажименти на работното място, които изискват вземане на решения. Сега имате нужда да се обърнете към семейството, половинката. Да стегнете любовния и интимния си свят. Ще го направите с лекота.

 

КОЗИРОГ

Не прегрявайте

 

В понеделник свръхамбицията се оказва нездравословна за вас. Тя е причина да се заемете с много на брой ангажименти в службата и да отделите цялото си внимание към вършенето им. Не го правете. Днес имате нужда от уединение. Обърнете повече внимание на концентрацията, тялото и здравето си. Започнете да спортувате.

 

ВОДОЛЕЙ

Постройте си щастие

 

Очаква ви доста благоприятен ден, който е наситен с положителни емоции и радостни моменти. Щастието е там, където го търсите. Моментът е благоприятен за започване на нещо ново в личен план. Нещо, което ще ви прави доволни всеки път, когато се сетите за него или като го погледнете. Помислете какво да бъде то.

 

РИБИ

Унесени в мисли

 

В понеделник не се заемайте с важни и големи проекти. Едва ли ще успеете да ги удовлетворите напълно. Днес сте с ниска концентрация и мислите предимно за проблеми вкъщи, създали се около семейния ви живот. Свършете рутинните си ангажименти и не се заемайте с нищо ново. Няма да ви донесе успех.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Вие сте уравновесени и справедливи натури. Знаете как стоят нещата от живота и когато не са подредени по правилния начин, винаги се стремите да ги сложите в ред. Символът на Скорпиона сте – пълно олицетворение на неговите черти. В любовта – всеотдайни и верни, дори и да не сте намерили точната половинка, а в службата – справедливи. Търпението ви обаче не бива да е до безкрай. Видите ли, че хората се възползват от вашата толерантност, по-добре им обърнете гръб, за да предпазите своите интереси.

Навлизате в емоционална и завършваща година, която има за цел да приключи един деветгодишен цикъл от вашия живот, за да започнете с ново начало догодина. Сега ще отхвърлите доста изостанали във времето неща, ще приключите тягостни връзки и ще изясните тормозещи ви проблеми.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвното налягане и очите, често главоболие.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *