Букмейкърска компания стана спонсор на „Етър ВТ“, ще закупи информационно табло за стадион „Ивайло“

За първи път в историята си стадион „Ивайло“ ще има електронно табло. То ще бъде дарено на спортния комплекс от новия спомоществовател на ФК „Етър ВТ“ – популярната компания за спортни залози WinBet. Новината бе съобщена по време на съвместна пресконференция на заместник-кмета проф. Георги Камарашев, който е и председател на Управителния съвет на великотърновския клуб, Биляна Митева – изпълнителен директор на компанията, и Десислава Иванова – директор маркетинг и реклама на WinBet. Подписаният договор за спонсорство е за една година.

„Споразумението е с много добри финансови параметри. Условията за спорт във Велико Търново и в частност на стадион „Ивайло“ ще станат още по-добри“, коментира проф. Георги Камарашев.

Той припомни, че през изминалото лято общината е вложила над 200 000 лева за подобряване на градския стадион. Основно ремонтирани бяха двете съблекални от северната страна и възстановени санитарните възли на трибуните. Напълно завършен бе бившият сектор за гостуваща публика, където по изискване на МВР бе монтирана висока ограда, стадионът вече разполага със зала за пресконференции. С целеви средства от спортното министерство Митичният се сдоби със съвременно осветление. Проф. Камарашев съобщи, че е напълно готов нов проект за тренировъчен терен западно от стадиона, в района на бившата ледена пързалка.

„Знаете в какво състояние беше допреди три месеца теренът западно от стадиона. Почистихме го, имаме готов проект за игрище, но от южната и западната страна трябва да се изградят сериозни подпорни стени, което ще оскъпи проекта. Но се надявам, че кметът г-н Панов ще намери средства и в скоро време ще започнем да го правим. Имаме идея да открием фенмагазин, от който привържениците ще могат да си купуват фланелки, шалове, ключодържатели“, каза още заместник-кметът.

Освен информационно табло и средства за клуба WinBet ще осигури и нови екипи за отбора.

В пресконференцията се включиха и двамата капитани на „Етър ВТ“ Иван Петков и Иван Стоянов, които бяха категорични, че контрактът затвърждава финансовата стабилност на клуба. Те и съотборниците им ще излязат с новите екипи още при гостуването си на „Верея“ на 20 ноември.

 

3 thoughts on “Букмейкърска компания стана спонсор на „Етър ВТ“, ще закупи информационно табло за стадион „Ивайло“

 • 07.11.2017 в 21:00
  Permalink

  Ами време е за фен магазин. Даже сте закъснели с идеята. Моят брат живее в Лондон от 2000г.. Преди месец беше тук и гледахме заедно мачовете с ЦСКА и Левски. Беше много въодушевен и пожела да си купи фланелка и шал. Казах му че не знам от къде може да стане защото няма фен магазин. Остана очуден и разочарован. Дано скоро стане реалност.

  Отговор
 • 08.11.2017 в 10:58
  Permalink

  Време е Митичния да посрещне Реал(Мадрид) или Барселона,а не Витоша(Борисова) и Септември(шопия). А дано, но надали.

  Отговор
 • 08.11.2017 в 11:04
  Permalink

  Време е да посрешнем Реал(Мадрид) или Барселона а не Витоша(Борисова) и Септември(Шопия). А дано, но надали.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.