Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Дневен хороскоп. Прогноза за 8 ноември, сряда

Луната е в Рак. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 20-и в 21-ви в 21.26 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомаха, панкреаса, черния дроб и жлъчката. Добре протичат профилактиката и лечението на колит, гастрит, проблеми със стомаха. Успокоявайте нервите. Не си внушавайте болести.

Красота и външен вид: Заради положението на Луна в Рак не препоръчвам подстригването на косите, коламаската и пилинга на кожата. Добре се повлияваме от всякакви водни процедури.

Хранене и диета: Хапвайте храни, богати на пълнозърнести въглехидрати и избягвайте до минимум бялото брашно и бялата захар. Хранете се често, но по малко. Не прекалявайте със солта и лютите подправки. Хранете се с качествена храна, която не дразни стомаха. Диабетиците днес могат да почувстват проблеми с инсулина и кръвната захар.

Цветове, носещи късмет: Светлосиво, зелено.

Грижа за дома и градината: Полейте цветята и растенията обилно с чиста вода. Пресаждане и разсаждане на растения – до 11.30 часа.

Нумерологичен хороскоп: Желателно е да бъдем пестеливи, а не да живеем с усещането, че няма утре. Следете разходите си. Днес можете да си дадете сметка кои от тях са излишни и кои можете да съкратите от семейния бюджет.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Рак в съчетание с навлизането на Венера в Скорпион днес ни прави особено сдържани във взаимоотношенията. В същото време сме чувствителни и лесно се засягаме. Прощавайте по-лесно. Насрочете по-важните си ангажименти за часовете преди обяд или за ранния следобед, за да се радвате на успех и подкрепа от планетите. Вечерта избягвайте кавгите, споровете и разприте. Ще намерите много причини за скандали и доста недостатъци в хората срещу себе си, но ги преглътнете.

 

ОВЕН

Сменяте работата

 

В сряда се заемете с дейности, които изискват аналитично мислене и преценка на обстоятелствата. Не стартирайте нищо ново. Навлизането на Венера в Скорпион обуславя период от около месец, през който трябва сериозно да преразгледате темата за личните си финанси. Ще ви навеят много мисли относно работата ви и вероятно ще я смените.

 

ТЕЛЕЦ

Любов

 

Денят ви намира в добро настроение и благоразположение на духа. В сутрешните часове сте решени да действате по един наболял професионален проблем. Късметът ви е в деловодството и работата с документи. Венера навлиза в Скорпион и в следващия един месец огрява с положителна енергия семейния и личния ви живот. Насладете й се.

 

БЛИЗНАЦИ

Доходна работа

 

Днес ви вълнуват теми, които засягат личните ви финанси, настоящето ви, имущественото ви състояние. Ще се решите на важна стъпка в служебния живот, която ще ви изведе на нов път в кариерното ви развитие. Мнозина получават изгодно предложение за нова работа, която е в пъти по-доходна от настоящата.

 

РАК

Бушуващи емоции

 

Движението на Луната във вашия знак ви прави особено чувствителни, но прекалено прикрити откъм емоции и страсти. Във вас бушува вулкан от скрити чувства и той лесно може да изригне под една или друга форма. Намерете катализатор на цялото това насъбрало се напрежение, за да не си причините здравословно неразположение.

 

ЛЪВ

Оценете своето

 

В сряда каквото и да правите, не ви спори особено. Обърнете повече внимание на домашните си проблеми и хармонията вкъщи. Навлизането на Венера в Скорпион стартира период от около месец, през който трябва да се вгледате в себе си, в своя дом, семейство и да оцените по достойнство всичко онова, което притежавате.

 

ДЕВА

Социално раздвижване

 

Сряда е един от благоприятните дни за тази седмица. В сутрешните часове вие се радвате на интересни предложения. Срещате хора, които ви мотивират, вдъхват ви нови идеи и отключват ентусиазма ви да се развивате. Венера навлиза в Скорпион и през следващия един месец огрява сферата на социалния ви живот. Там се наблюдава раздвижване.

 

ВЕЗНИ

Стабилизиране

 

От днес започва един по-спокоен за вас период в сферата на финансите и професионалната реализация. Огледайте се за нова работа, започнете допълнителна дейност, която да ви носи по-високи приходи. Мислете стратегически. От друга страна, можете да планирате една покупка за вкъщи, която да си позволите до края на месеца.

 

СКОРПИОН

Промени

 

Можете да отгърнете нова страница в живота си. С навлизането на Венера във вашия знак от днес стартира едномесечен период, който ще ви вдъхнови, ще обнови мислите и идеите ви и ще ви отведе в съвсем нови светове, стига вие да го желаете. Доста неща в битието ви се променят сега. Приемете ги и ги влейте в своя ден.

 

СТРЕЛЕЦ

Нови философии

 

В сряда бъдете реалисти и разпрострете чергата си според своите реални възможности. Навлизането на Венера в Скорпион стартира за вас период на едномесечно по-пасивно и овладяно от ваша страна поведение. Ще търсите нови знания, учения и философии, но няма да го споделяте с никого. Нямате нужда от показност.

 

КОЗИРОГ

Социално раздвижване

 

Социалните контакти днес ви натоварват и изтощават, въпреки че вие не го показвате и видимо се държите приятелски с всички хора около себе си. Осигурете си моменти на усамотение и не прекалявайте с всеотдайното си поведение. Започва едномесечен период за вас на по-бурно раздвижване в социалната сфера.

 

ВОДОЛЕЙ

Душевно неразположение

 

В сряда усещате всяко свое емоционално неразположение чрез тялото си. Физиката ви показва, че нещо в душата не е наред. Обърнете внимание на болежките си и търсете причината в своите емоции. Започвате едномесечен период на по-широки хоризонти в сферата на професионалната реализация. Доходите на мнозина ще се увеличат до Нова година.

 

РИБИ

Повече контакти

 

В сряда вие сте оптимисти и искате да разкажете на всички своята философия за по-добър и пълноценен живот. Като цяло, никой няма да ви разбере и последва, затова оставете съветите за себе си. Стартирате едномесечен период на по-осезаеми контакти и пътувания. Намислете си къде искате да отидете. Имате нужда от разнообразие.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Вие сами сте си избрали да се родите на датата 8 ноември, защото тя е от списъка на датите на кармична разплата. Носите тежестта на свои стари прегрешения от минали прераждания и задачата ви в този живот е да ги изкупите, като се срещате с някои трудности. Ето защо, невинаги нещата стават от първия път и се налага да повтаряте и да влагате хиляди усилия. Материалните ви стремежи са силно изразени, но пари и богатство ще натрупате едва тогава, когато осъзнаете, че не те са целта в живота, а средството за по-качествено съществуване. Не се превръщайте в скъперници, за да не загубите всичко в един нещастен момент. Ще създадете семейство, но в по-късен етап, защото то е на заден план. За него ще помислите едва след като се обезпечите материално. Живейте с половинката си на семейни начала до 30-ата си годишнина, а за сватба мислете след това. В противен случай магията между вас може да се развали безвъзвратно.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която ще е главната причина за вашия временен застой. Примирете се, защото не всички обстоятелства ще са на страната на желанията ви. Невинаги ще се случва така, както вие предпочитате и това също е нормално. Оставете се на течението, което ще ви отведе в правилната посока през тази година.

Здраве: Възможни са стомашно-чревни проблеми.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *