24 четения

Експерт посочи главните признаци на съпружеската изневяра

Австралийски експерт посочи главните признаци на съпружеските изневяра, като мъжете най-често започват по-старателно да се бръснат и парфюмират, блокират с парола достъпа до смартфона си, пише в. „Дейли мейл“.
Изданието цитира наблюденията на австралийския експерт Дейвид Кинг. По правило кръшкащият мъж започва да отделя по-голямо внимание на външния си вид. Той по-често се бръсне, сменя гардероба си и набляга на парфюмите. Той отделя повече време на смартфона си и по правило блокира достъпа до него с парола.
Когато мъжете изпитват вина, те лесно изпадат в гняв, твърди Кинг. Кръшкачите използват този способ, за да излязат от дома. Тяхното поведение става доста ирационално. Задържат се по-продължително време на работното място или на разходки, като си измислят различни оправдания. Експертът изтъква, че изневеряващият съпруг може да бъде заловен по повишената му активност в социалните мрежи и най-вече по тегленията му от банкомата.
Дейвид Кинг от 20 години е ръководител на компанията „Липстик инвестигейшънс“, специализирана в разкриването на съпружески изневери. Нейните агенти използват наблюдение и проследяване на заподозрените със скрити камери.

ИЗТОЧНИК: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!