В Поликраище вратар асистира за гол

„Росица“- „Победа“ 4:2

 

По ноти тръгна срещата в Поликраище за домакините. Светослав Байчев надбяга отбраната на „Победа“ в 8-ата минута и би край вратаря за 1:0. Пет по-късно отново той бе точен за 2:0, като получи пас директно от вратаря на „Росица“ Цветомир Цветанов. Стражът изрита топката от ръка, тя прехвърли защитник на гостите от Кесарево и Байчев се възползва от подаръка по най-добрия начин.

В 15-ата минута попадение на Евгени Цачев не бе зачетено заради маркирана засада. Постепенно темпото спадна и в 27-ата минута Мартин Иванов намали на 1:2. Пак той върна интригата на терена в 62-ата минута с втория си гол в срещата за 2:2.

При този резултат Николай Куцаров от централен защитник стана централен нападател на „Росица“ и в 87-ата минута вкара за 3:2, възползвайки се от отбила се от гредата топка. В последните секунди Светослав Байчев фиксира личния си хеттрик в мача, като напредна от центъра и би точно за 4:2. Преди двете попадения на домакините Иван Андреев, Мартин Иванов и Мартин Йорданов пропуснаха да вкарат за „Победа“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *