Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Дневен хороскоп. Прогноза за 13 ноември, понеделник

Луната е в Дева. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 24-ти в 25-и в 1.49 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Не изпитвайте чувство на ярост и гняв, защото то може сериозно да навреди на храносмилането или да доведе до стомашни спазми. Нежелани са операциите в областта на коремната кухина, тънките черва, жлъчката. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с храносмилането.

Красота и външен вид: Денят е прекрасен за подстригване на косите, безвредно и дълготрайно боядисване, накъдряне или изсушаване. Можете да направите топла коламаска на тялото си. Изчистете гардероба си от излишни дрехи.

Хранене и диета: Обърнете повече внимание на храносмилането и храните, които ви докарват проблеми със стомаха. Днес си направете списък с тях и ги изключете от менюто си за в бъдеще. Включете повече бобови храни. Храни, богати на калий и калций, са особено подходящи за днешния ден. Подправяйте ястията умерено до минимално.

Цветове, носещи късмет: Кафяво, охра, зелено. Не носете тъмни дрехи.

Грижа за дома и градината: Пресаждане и разсаждане на растения – до 9.20 часа. Почистете дома си от излишни вещи.

Нумерологичен хороскоп: Спомнете си за редовните грешки, които допускате в своя живот и ги изчистете напълно. Днес сте в състояние да сложите обеца на ухото си за всичко, което ви е довело до безпътица. Поучете се от опита си, признавайки кривите си стъпки.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни силен ден, в който не бива да вярваме сляпо на късмета си, а добре да си правим сметка и пресмятаме заобикалящите ни обстоятелства. Луната се движи в Дева и ще ни помогне да прозрем една идея по-дълбоко и в детайли всичко, с което се занимаваме. Съвпадът между Венера и Юпитер зарежда с енергия и доза късмет, но отново предупреждавам за предпазливост, която е съставна част от успеха.

 

ОВЕН

Бъдете предпазливи

 

Очаква ви доста благоприятен ден. Вие сте в добро настроение и сте щедри откъм усмивки и обещания. Нужно е да сте една идея по-предпазливи и да не сте прекалено жертвоготовни, защото е възможно да ви измамят с финансови условия. Заделените пари за месеца сложете на депозит или направете инвестиция.

 

ТЕЛЕЦ

Не правете компромиси

 

Нагласата ви е да изживеете деня в съгласие с всички хора около себе си, но именно тази предварителна настройка ви прави затворници на собственото ви подсъзнание. За да сте в хармония с другите в този момент, трябва да направите сериозен компромис със себе си и със собствените си принципи. Сега не е подходящият миг да го правите.

 

БЛИЗНАЦИ

Съсредоточете се

 

Понеделник протича забързано и без особени шансове за ново начало, към което се стремите. Всъщност, денят е прекрасен за довършителни дейности и вземане на поука от стари грешки. Не прекрачвайте нови прагове, не чукайте на врати с надеждата да ви се отворят днес. Съсредоточете се в себе си, бъдете по-затворени и прикрити.

 

РАК

Приемете себе си

 

Не обръщайте внимание на хорските недостатъци. По принцип го правите, за да оправдаете някои свои слабости. Изтъквате несъвършенствата на отсрещната страна и задоволявате своето чувство за малоценност. Не го правете. Днес не се нуждаете нито някой да ви хвали, нито да се чувствате в превъзходство над останалите.

 

ЛЪВ

Не се ядосвайте

 

Понеделник е подходящ ден да се вгледате в себе си и в дейностите, които правихте в последните няколко седмици. Не започвайте нищо ново. Оставете си миг за спокойствие, почивка, релакс, психическа отмора. Не го ли направите, напрежението ще ви обладае и вие ще се превърнете в проводник на ненужна агресия.

 

ДЕВА

От мухата слон

 

Днес сте в състояние да превърнете най-обикновените обстоятелства, с които ежедневно се срещате, в нещо необичайно и дошло ви свише. Не си признавате, че правите от мухата слон, но отстрани излиза точно така. Ето защо и всички хора ви гледат с ококорени очи, недолавящи смисъла на вашите думи и действия.

 

ВЕЗНИ

Нова страница

 

Очаква ви доста благоприятен ден, въпреки че вие се криете от големите възможности и не сте решени да търсите нови хоризонти. Напротив, свити сте и сякаш наблюдавате отстрани как животът ви потръгва и как нещо се преобръща във ваша полза. Радвайте се на тези щастливи обстоятелства. Отваря се нова страница пред вас.

 

СКОРПИОН

Не се отпускайте

 

Това е един от щастливите ви ноемврийски дни. Нещата толкова добре ви се нареждат, че е възможно да си повярвате прекалено много. Свръхемоционални сте и след като не усещате никакви съпротивления по пътя си, сте склонни да се пуснете по течението. Използвайте инерцията си не за почивка, а за набиране на скорост.

 

СТРЕЛЕЦ

Чувствителни сте

 

В понеделник психиката ви е доста чувствителна. Търсите конспирации навсякъде около себе си. Като цяло, времето ви е заето с ненужни неща. С дела, които няма смисъл да вършите, но вие се задълбавате и заравяте излишно в тях. Ако имате възможност, починете си. Не се залавяйте с нищо важно.

 

КОЗИРОГ

Мислете позитивно

 

Заложете на стабилността в поведението си и разчитайте на действията, които направихте в последните няколко седмици. Днес не е благоприятен ден за започване на нещо ново. Порадвайте се на всичко, което имате. Мислете позитивно и се срещайте само с хора, които ви зареждат с положителна емоция.

 

ВОДОЛЕЙ

Поддържайте темпото

 

Отдайте се на дейност, която не изисква големи и драстични постъпки от ваша страна. Заемете се с онова нещо, в което сте най-добри. Избягвайте поставянето на нови начала или рязката промяна в посоката на движение. Към момента сте в правилната полоса, поддържайте скоростта и съвсем скоро ще постигнете добри резултати.

 

РИБИ

Щастливи сте

 

Намирате се в прекрасен период. Днес започва нов етап на развитие в личностен план. На мнение сте, че трябва да извършите важни промени, касаещи средата, в която се движите и работите. Можете да осъществите жадувано пътуване. Чувствате се щастливи, удовлетворени и от най-малката работа, която ви се дава да вършите.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Избрали сте си кармична разплата за този живот и сте се родили на 13 ноември. Всичко, което правите, се получава с много труд и упорити усилия. Ето защо понякога се отказвате от намисленото и започвате ново. Правете всичко възможно това да не се случва. Трябва да бъдете малко по-последователни, да разберете, че при вас нещата стават по-бавно, с течение на времето. Имате възможности и заложби от съдбата да сте ръководители. Но и докато извоювате това място, се иска време и търпение.

Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите години. Налага се да поправяте грешки, да правите компромиси. Също така, това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *