Млади социалисти се обучаваха във Вонеща вода | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Млади социалисти се обучаваха във Вонеща вода

Публикувана на: 14.11.2017г. 200 прегледа

Народните представители Весела Лечева и Кристина Сидорова инициираха съвместно обучение на младите членове на БСП от областите Велико Търново и Габрово. В срещата в неделя във Вонеща вода се включиха председатели на общински съвети на БСП и общински съветници. Участниците обсъдиха важни теми като българското председателство на Съвета на ЕС, държавния бюджет за 2018 г., политиките на БСП и присъствието на левицата в местната власт в двете области и предстоящите местни избори. Младите социалисти преминаха и тренинги по публична комуникация, реторика и ролеви игри.

„Това обучение е първата ни стъпка за подготовка на набор от млади, будни и смели, но и подготвени хора, които отсега да се готвят за участие в местни избори“, подчерта Валерия Дончева, областен председател на Младежкото обединение на БСП.

Пред участниците евродепутатът Петър Курумбашев подчерта, че българското председателство на Съвета на ЕС е изключително важен политически и институционален инструмент за издигане авторитета на България. На срещата проф. Донка Александрова представи ефективни методи за комуникация, с които посланията на младите да стигат до обществеността. Вяра Емилова от Изпълнителното бюро на партията направи анализ за ситуацията в двете области.

loading...

Коментари за "Млади социалисти се обучаваха във Вонеща вода"

  • 15.11.2017 в 9:36

    Яли, пили и се… веселили!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *