Посегнаха на униформени след скандали в заведения във В. Търново и Стражица | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Посегнаха на униформени след скандали в заведения във В. Търново и Стражица

Публикувана на: 14.11.2017г. 172 прегледа

Бързо производство за хулиганство е започнато в полицейското управление във В. Търново срещу 33-годишен мъж от областния град. В петък в 22,40 ч. на тел. 112 е получен сигнал за нарушаване на обществения ред в заведение в центъра на В. Търново. На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който е установил И. Г., известен на полицията и осъждан. След отправени към него многократни полицейски разпореждания да напусне заведението, той отправил обидни думи и нанесъл удари на полицейските служители.

Бързо производство за нанасяне на лека телесна повреда на полицейски служител е започнато и в РУ – Стражица срещу 42-годишния Н. Н. от с. Владислав. В събота вечерта пред заведение в Стражица е изпратен полицейски екип по сигнал за възникнал скандал. Изпратените на мястото полицейски служители са установили Н. Н., който при изясняване на случая е ударил в областта на лицето единия от униформените. И двамата хулигани са били задържани за 24 часа и срещу тях са започнати бързи производства.

loading...

Коментари за "Посегнаха на униформени след скандали в заведения във В. Търново и Стражица"

  • 13.11.2017 в 18:45

    Защо не се изписват имената им?

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *