Седмица на отворените врати прави ОУ "П. Р. Славейков" за празника си | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Седмица на отворените врати прави ОУ „П. Р. Славейков“ за празника си

Публикувана на: 14.11.2017г. 454 прегледа

СЕДМИЦА НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ПРАВИ ОУ „П. Р. СЛАВЕЙКОВ“ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО В НАВЕЧЕРИЕТО НА ПАТРОННИЯ СИ ПРАЗНИК. Проявите започнаха вчера със състезанието „Аз обичам България“ между ученици от 6 и 7 клас и младите учители в училището. Днес във фоайето на главния вход ще бъде представена изложба от художествени произведения на ученици и самостоятелна изложба от гоблени и брюкселска дантела на Велина Костадинова от 4 „а” клас. В ранния следобед малката майсторка Велина ще направи с помощта на представители на работилница „Седянка” творческа работилница за изработка на различни ръкоделия.

В сряда всички родители имат възможност да посетят по избор някои от учебните часове на децата си. Същия ден е и вече традиционната „Среща на поколенията“, в която са поканени да участват бивши и настоящи учители в училището.

Тържественото откриване на училищната екозона е в четвъртък. Пространството е обособено по проект, финансиран по програма ПУДООС. Зоната включва място за отдих и класна стая на открито.

Празничната седмица завършва в петък, когато е тържественият концерт, посветен на патронния празник. Концертът започва в 10 часа в голямата зала на МДТ „Константин Кисимов“. На сцената ще излязат ученици от училището, деца от детските градини „Ивайло“ и „Евгения Кисимова“ и гостенчета от ДФГ „Полянчета“ в Полски Тръмбеш.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *