8 четения

„Опълченска“ остава във времето на опълчението

В СРЕДАТА НА МАЙ БЕ НАПРАВЕН ДЪЛГООЧАКВАНИЯТ РЕМОНТ НА ОТСЕЧКАТА В НАЙ-ЛОШО СЪСТОЯНИЕ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО – „ОПЪЛЧЕНСКА“. След множество сигнали в редакцията проверка на наш екип на място вчера показа, че „ремонтираните“ кратери са зейнали отново.

Радостта на хилядите преминаващи оттук при вида на валяците беше кратка и злощастната улица пак е кратер до кратер. От години Велико Търново чака поне 1 млн. лв. от държавата за поправката на ул. „Опълченска“, която е северният вход на града. От дирекция „Териториално и селищно устройство” към Община Велико Търново бяха категорични, че улицата е част от републиканския път 3-514 и поддръжката й не е тяхно задължение. От пътното управление пък смятат, че „Опълченска” си е градска улица и ремонтите са в задълженията на общината.

Сн. Светослав СТЕФАНОВ

5 коментара за “„Опълченска“ остава във времето на опълчението

 • 15.11.2017 в 13:22
  Permalink

  Браво! Перфектно впечатление за града създава в очите на гостите тази улица!

  Отговор
 • 15.11.2017 в 14:34
  Permalink

  Това е така.Ужасно е.Кметско безхаберие.

  Отговор
 • 15.11.2017 в 16:01
  Permalink

  Срам и Позор за целия град, а и за цялата ни държава …. Това лято ми идваха приятели от чужбина на гости, умрях от срам когато ми казаха откъде са минали, очаквах навигацията им да ги прекара през пътния възел, но не би ( не че и там тунелите като видят щяха да се очароват де ) . Язък ни за славното историческо минало и природните красоти, които имаме, тотална разруха личи навсякъде и никой не си мръдва пръста да оправи положението, че като дойдат туристите да останат очаровани, да кажат и на други свои сънародници да дойдат, те самите да искат да се върнат, ама кой му пука, ден да мине, друг да дойде ….

  Отговор
 • 16.11.2017 в 8:54
  Permalink

  По добре е да си остане по павета,без асфалт както едно време.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!