Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 17 – 23 ноември

Здраве: Съвсем нормално е в дните около новолунието – днес и през уикенда – да се чувствате без енергия и сили. Организмът по този начин се самосъхранява от натрупване на стрес. Не се насилвайте да вършите неща, които не са ви по вкуса точно сега. Предпазете се от простудни заболявания, като повишите имунитета си чрез билки и мед. Не злоупотребявайте с кафето. В понеделник можете да направите кръвни изследвания, ако се нуждаете от такива. Вторник и сряда са дните, в които лечението на зъбен кариес или премахването на зъбен камък ще протекат без усложнения. В четвъртък се обличайте добре и ако ви е студено си сложете ръкавици и шапка за да се предпазите от настинки.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Заради фазата на Луната растежът се ускорява. Неблагоприятни дни за подстригване на косите – петък, събота, неделя – заради новолунието. Коламаска: подходящи дни: от понеделник до четвъртък. Масажи: Лечебни – вторник и сряда. Избягвайте масажите в областта на таза, бедрата и седалището в неделя и понеделник. Противопоказни са масажите в събота. Организмът задържа вода и са възможни наранявания. Обеци и татуировка: неблагоприятни дни за поставяне на обеци: неделя, понеделник. Неблагоприятни дни за татуиране на тялото: всички от периода . Сауна и парна баня: Луната няма отношение към тези разкрасителни процедури.

Хранене и диета: Хранете се умерено и не преяждайте, за да си спестите излишното чувство на тежест в областта на стомаха. Избирайте повече постни ястия в съзвучие с Коледните пости, които вече стартираха. Увеличете приема на течности днес, за да се подготвите за предстоящото новолуние. Можете да стартирате по-дългосрочен хранителен режим в неделя или понеделник. Млечни продукти консумирайте във вторник, сряда и четвъртък, за да снабдите организма с Калций. Лунната диета тази седмица започва на 18 ноември, събота, точно в 13.42 часа.

Основни звездни аспекти: Предстои важна ноемврийска седмица. Довършете това, което имате днес и не оставяйте нищо за идните дни. Пригответе се за едно ново и всеобхватно начало, поставено от новолунието в Скорпион. То настъпва в събота, а зоната на Скорпион го прави още по-мистично и трудно за описване. Скорпион е знакът, свързан с най-тежките нравствени трансформации и житейски уроци за хората, които не променят мисленето и съзнанието си в по-права посока. Пригответе се за урок и в същото време за отваряне на порта към нов живот, стига да го искате. Предстои да осъзнаем своята собствена сила на всякакви нива – физическа, ментална, психическа и интелектуална. Марс, олицетворяващ волята, участва активно на звездния фронт, синхронизиращ енергията си с Меркурий и Плутон. Огромни обеми от думи, слова и информация ще бъдат използвани точно сега за разкриване на различни тайни и разобличаване на мистерии. Ако сте стигнали до задънена улица, сега е моментът да се огледате настрани, да се вгледате в себе си и промените посоката. Сега е дошло времето за рязък завой на 180 градуса. Не го ли направите в етап като този, навярно ще продължите лутането и занапред. Вие решавате. През тази седмица възможностите са много, но се иска смелост и решимост, за да ги сграбчите и въплътите в живота си.

ОВЕН

Сериозни трансформации

Очаква ви доста активна седмица, през която Марс, вашият управител, осъществява важни взаимодействия с останалите планети. Такива ще бъдете и вие – социални, общителни и емоционални. През ума ви ще мине огромен обем от информация, който едва ли ще успеете да класифицирате точно сега. Новолунието в Скорпион ви поставя на един сериозен житейски кръстопът. И да търсите съвет от хората около себе си, няма да го намерите. Накъде да тръгнете, е тема на разговор на ментално ниво – вътре във вашите сърца и умове. Водете я сами със себе си и вземете решението самостоятелно. Явно е, че много неща в живота ви се променят и ще започнат да се променят след тази седмица. Не се притеснявайте да положите ново начало след събота.

ТЕЛЕЦ

Ремонт в партньорските взаимоотношения

Вероятно ще пропилеете доста нерви, налагайки мнението си и отстоявайки своите позиции сред общество, което ви разбира прекалено малко. Или поне в пъти по-малко, отколкото вие очаквате. Не хабете усилията си напразно. Новолунието в Скорпион е източник на силна енергия в сферата на партньорските ви взаимоотношения, където разковничето към този момент е единствено промяна. Някои от вас се нуждаят от пълна реконструкция в личния си и любовен живот, други – от ремонт в деловия свят. Сменете маниерите, променете начина си на мислене. Плутон тази седмица ще трансформира отношението ви към колегите, като ви въвлече първо в скандал с тях и след това ще ви покаже, че е по-добре да се отдръпнете и да не смесвате отношенията си. Бъдете по-делови с тях.

БЛИЗНАЦИ

С нисък тонус

Очаква ви изключително напрегнат период, като напрежението генерирате вие отвътре навън. Не сте съгласни с някои обстоятелства в брачния си живот, но все още не е дошло времето за сериозни промени. Страх ви е да предприемете крачка, за да се почувствате по-добре. При мнозина този период изисква свиване на усилията и никакви действия поне през уикенда. Погрижете се за менталното си здраве, като прочетете интересна книга или посетите йога гимнастика. Имате нужда да смените нещо в сивотата на ежедневието си. Липсата на енергия около новолунието в събота е причина да прекарате по-голямата част от уикенда в сън и почивка. Така ще се заредите с нови сили за седмицата. А през работните й дни с всеки изминал час добивате тонус и нов ентусиазъм за действие. Успехът ще бъде с вас, вярвайте в него. Но шансовете да ви огрее е едва след вторник.

РАК

Повярвайте в колектива

През тази седмица се опитайте да се съобразявате малко повече с мнението на близките си и да не налагате своите принципи в техния живот. Ще си създадете сериозен конфликт в семейството, ако избягвате диалога и действате деспотично. Новолунието в сходния ви по стихия знак Скорпион е причина да погледнете на живота около себе си по нов начин. Използвайте момента, за да се сдобиете с нови знания и умения. Сега можете лесно да достигнете до голям обем от информация, стига да искате. Синхронизирайте усилията си с колегите на работното място, за да постигнете още по-добри постижения. Като цяло, повярвайте както в себе си, така и в колектива. Това се отнася не само за професионалния живот, а и за личния, където с вашите близки сте един малък и сплотен колектив.

ЛЪВ

Всичко се случва в подсъзнанието ви

При вас вече започна мощно завихряне на силна мисловна енергия в сферата на домашните ви взаимоотношения. На подсъзнателно ниво вие вече взехте важни решения за близкото и далечно бъдеще. Сега е моментът всичко това да даде своята реализация на физическо равнище. Тази седмица ще ви помогне да промените някои свои житейски принципи, свързани с дома, семейството, взаимоотношенията с най-близките хора. Да осъзнаете истини и да възприемете всички с техните реални лица. А не с образите, които вие сте си въобразявали, че притежават. Новолунието в Скорпион за миг ще разруши вашата стабилност, за да изгради наново ценностната ви система. Не отказвайте физическата почивка през уикенда. Сънят ще ви нужен, за да може подсъзнанието ви да изгради стратегии за бъдещо развитие.

ДЕВА

Лесни за манипулация

При вас предстои сериозно раздвижване в сферата на социалния живот. По-живи стават връзките и контактите ви, започвате да излизате все повече и повече с в приятелски компании, търсите все повече подкрепата на колегите. Правите всичко това, за да избегнете от хаоса в мислите, който вече втора седмица е нападнал живота ви. По-добре е да се вгледате в себе си и подредите своите желания. Можете да стартирате нещо ново през работната седмица, но само ако сте достигнали до вътрешна хармония и сте взели решението без чужда намеса. Новолунието в Скорпион ви прави общителни, но и прекалено податливи на влияние отстрани. Слушате хората, опитвате да им подражавате, без вие да го осъзнавате – сериозен признак, че в по-голямата част от времето сте манипулирани от другите.

ВЕЗНИ

Не играйте театри

През предстоящата седмица всичко ще ви дразни и вие ще изпадате в различни кризисни ситуации, давайки реален облик на чувствата и емоциите си. Ще плачете, ще се радвате и ще го показвате на всеослушание. Защо да го криете в себе си, та нали именно за да бъдете забелязани изпитвате тези емоции? Съветът ми обаче е да се владеете и да не прекрачвате прага на допустимите граници. Сега на дневен ред идват доста теми, касаещи вашите лични или бизнесфинанси, документи, уреждащи собственост или пари, които трябва да инвестирате в нещо по-дългосрочно. Насочете енергията си тъкмо там. Оставете показните емоции за други периоди. Сега не се нуждаете от хорското внимание, а от ясна преценка. Приятел ще ви даде нужната информация относно една инвестиция.

СКОРПИОН

Ново начало

Намирате се в прекрасен период. Струпването на планети във вашия знак е сигурен признак, че в живота ви се отварят нови порти, чертаещи възможности за начало и успех. Разбира се, когато има промени около вас витае напрежение. Това е и основната причина през този период по-често да влизате в конфликти и пререкания с хора, които явно противоречат на мнението ви. На свой ред вие приемате техните различния твърде лично и ето моментът на сблъсък. Овладейте се. Периодът около новолунието – днес и през уикенда – е твърде деликатен за вашата емоционалност. По-добре отидете на тихо място, избягвайте срещите. Именно това новолуние ще ви даде отправна точка, за да начертаете нова права, да поставите едно ново начало през следващата работна седмица.

СТРЕЛЕЦ

Оттегляте се

Новият период ви е подготвил една серия от трудности, които ще преодолеете по-бавно и мудно заради прекалено напрежение и отклоняване от вярната посока. Сега е наложително да се оттеглите малко назад и да направите преоценка, анализ. Последният ще ви доведе до неочаквани прозрения, след което ще последват и добри, стабилни решения. Просто ви трябва малко време. Време, което да прекарате сами със себе си, необезпокоявани от други хора. Не давайте ухо на слухове или непроверена информация. Възможно е някой съвсем нарочно да иска да ви измами за нещо. Новолунието в Скорпион е време за вътрешен анализ, защото то ще ви помогне да направите подсъзнателни промени в мисленето си и така до месец-два ще гледате със съвсем други очи на живота.

КОЗИРОГ

Не забравяйте почивката

Към момента сте изключително настъпателни в сферата на професионалната си реализация. Кариерата сега за вас е всичко и вие давате огромни жертви, за да върви напред. Всъщност, усещате, че малко по малко губите от тонуса и енергията си. Това е съвсем нормално и е оправдано с предстоящото новолуние. Спазвайте физиологичните си почивки и работното си време, за да не изтощите организма си. Не се лишавайте от срещи с приятели, с които можете да си говорите на лични, доверени теми. Имате нужда да споделяте, защото ако в професионален план сте здраво стъпили на земята, то в личен чувствате нестабилност. И именно там идват най-големите ви нужди от добри съветници и доверени слушатели. През работната седмица поддържате успеха, но отново не забравяйте почивката.

ВОДОЛЕЙ

Ново професионално начало

От известно време животът ви се люшка в двете крайности – или пълна отдаденост на професионалната кариера, или безхаберие там и отдаване на личния живот. Сега, повреме на новолунието в Скорпион, вие ще трябва да балансирате тези две житейски сфери. Спазвайте границите на работното си време и отдавайте нужното внимание на дома и домашните нужди на хората около вас. С баланса ще дойде и хармонията, а оттам – и едно съвсем ново начало в сферата на професионалната ви реализация.  Новолунието концентрира енергията си тъкмо в едно ново начало на служебния фронт. Начало, което ще ви дава достатъчна финансова стабилност, от една страна, и нужното лично време, от друга. Не се замисляйте дали да го поставите. Длъжни сте да го направите.

РИБИ

Начало

Този период се оказва доста благоприятен за вас и вие с лекота ще успявате в начинанията си. За едни напредъкът е в личните дела, за други в професионалните, а за трети ангажиментите по бизнес ще са преобладаващи. Вие избирате полето на действие, а развитието ще е ясно – пълен напред. важно е да знаете, че предстои нов етап в живота ви. Той настъпва утре с пика на новолунието в Скорпион. Моментът ви прави физически слаби и неустойчиви заради липса на енергия. По-малкото слънчеви лъчи също са причина да се чувствате недоспали и уморени. Но всъщност съзнанието ви работи на максимални обороти и тъкмо там се случват промените. Първите новости очаквайте на подсъзнателно ниво, а проявлението им във физическия ви свят е заложено през идната работна седмица.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

17 ноември. Вие сте кариеристи, които гонят професионалните цели докрай. Правите го, за да постигнете материална стабилност в живота си. Това е с приоритет до навлизане в зряла възраст. Орисани сте обаче да трупате своето състояние бавно и с течение на времето, сменяйки няколко служебни поста и работни места. Едва след като сте сигурни в това, което имате зад себе си, ще помислите за семейство и деца. Ето защо, твърде характерно за вас е бракът да дойде в годините след 30-ата. Не бързайте, за да не изпреварите късмета си. Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите години. Налага се да поправяте грешки, да правите компромиси. Също така, това е идеална година за преквалификация или обучение. Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

За дванайсет месеца от рождения си ден днес до рождения си ден догодина ще се качите крилете на съдбата и ще се оставите в нейните ръце. Подвластни на всяко обстоятелство по пътя си, трудно ще въздействате с каквото и да е било и на доброто, и на лошото. Оставете ги просто да ви се случат. Тръгнете ли срещу съдбата, ще почувствате безсилие. Отпуснете ли се по течението, то ще ви отведе във вярната посока.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

18 ноември. Кармичната дата, на която сте се родили, трябва да предопределя поведението ви в настоящия живот. Имате да се разплащате с някои хора, защото в миналото си сте били егоистични натури, гледащи по-скоро за себе си, за собствената си угода и притежание. Сега е моментът да докажете, че умеете мислите и за другите, да ги дарите с цялата си любов и внимание, но без да ги задушавате с прекалено внимание, за да не отскочите в другата крайност. Дарявайте ги с това, което искат, бъдете щедри, но справедливи.

Изключително позитивна и незабравимо приятна ще бъде следващата една година за вас. Предстоят ви мигове на щастие, което не сте чувствали от дълго време. Ще обновите средата, в която движите, ще намерите нови приятели. Идеите ви ще се превърнат в планове, а плановете – в реализирани дела. Чака ви много късмет, управлявайте го разумно!

Здраве: Годината предвещава крепко здраве.

19 ноември. Дръзки и решителни, вие сте едни от типичните представители на Скорпиона. Желаете да бъдете навсякъде – да владеете всяко едно положение. Трябва обаче да имате едно наум – никога не се доверявайте на първоинстинкта си. Той ви лъже и ви е най-големият враг. Често сте си патили, решавайки нещо, без да мислите. В любовта сте ревнивци. Желаете да началническото място във връзката и по този начин бягате от компромисите, които поддържат една връзка жива.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година, което означава, че ще трябва да спрете темпото и да обърнете внимание на пропуските, които допускате. Бъдете внимателни и ще видите, че вие също правите грешки. Осъзнаете ли го, всичко ще се обърне във ваша полза и ще изживеете една прекрасна година.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *