Първенецът на групата завърши полусезона непобеден | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Първенецът на групата завърши полусезона непобеден

Публикувана на: 17.11.2017г. 40 прегледа

ФК „Недан“ – „Удар“ 0:2

Отборът на „Удар“ (Бяла черква) спечели отложената среща от третия кръг на първенството с едноименния тим от Недан и ще зимува на първо място в класирането непобеден. Първенците на групата удариха третия в класирането и не му позволиха да скъси дистанцията от тях и да изпревари втория – „Атлетик“ (Свищов). Именно с тима от крайдунавския град е единственото равенство на „Удар“ през сезона, като съперниците завършиха 1:1.

В Недан битката бе много оспорвана, с възможности и за двата отбора. Резултатът откри Ивайло Стефанов в 61-ата минута, в последните секунди Антон Иванов подпечата успеха на отбора си с втори гол.

След двубоя стана ясно, че от неданския клуб подават жалба за нередовен състезател в състава на „Удар“. Става дума за Марио Куев, който според ръководството на ФК „Недан“ играе и в отбор от област Плевен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>