Дневен хороскоп. Прогноза за 20 ноември, понеделник

Луната е в Стрелец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 2-ри в 3-ти в 8.50 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Ако е възможно, отложете плановите операции. Заради движението на Луната в Стрелец днес кръвта се съсирва по-бавно и раните ще заздравеят по-трудно след това. Денят е благоприятен за профилактика и лечение на болести на черния дроб, за изследване на пълна кръвна картина.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Можете да направите масаж на тялото си, който ще подейства релаксиращо на организма. Забранен е единствено антицелулитният масаж, защото ще увреди важни кръвоносни съдове в областта на таза и бедрата.

Хранене и диета: Можете да стартирате диета или хранителен режим, чиито резултати ще са наяве до две-три седмици. Заради положението на Луна в Стрелец дългосрочните хранителни режими се спазват по-дълго и дават добри резултати. Хапвайте белтъчини, гарнирани със зеленчуци. Месо със салата от пресни зеленчуци е прекрасна комбинация за днешния ден. Ако постите, си хапнете тофу със салата от айсберг или марули.

Цветове, носещи късмет: Светлозелено, светловиолетово.

Грижа за дома и градината: Пресаждане и разсаждане на растения – до 18.45 часа.

Нумерологичен хороскоп: В понеделник можем да подредим мислите си, ако останем насаме със себе си. Трябва да проявим пасивност само в крайни случаи, когато сме сигурни, че не бива да се втурваме презглава. Не бива да изчакваме, имаме ли шанс да действаме, защото успехът не щади колебливите.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Стрелец в комбинация със съвпада й с Меркурий прави днешния ден изключително спорен и надежден за по-дългосрочни начинания в професионалната сфера. Не се притеснявайте да изразите мнението си и да покажете, че вие мислите правилно.

 

ОВЕН

Подкрепа

 

Дори и да не предприемате действия в понеделник, съдбата ще ви подтикне да го направите. Денят е благоприятен, положителен и вещае прекрасни промени за вас. Активните ще успеят, бъдете сред тях. Ще подпомогнете нещата около вас да потръгнат още по-бързо. Ще се радвате на обществена подкрепа. Пътувайте.

 

ТЕЛЕЦ

Успех

 

Има промени, които ви сварват не достатъчно подготвени. Ще се наложи в следобедните часове да бъдете по-активни, настъпателни и да се оглеждате за отворени врати пред себе си. Денят е положителен и няма от какво да се притеснявате. Всичко, което стартирате, ще завършите с подобаващ успех.

 

БЛИЗНАЦИ

Върви ви

 

Въпреки емоцията, която няма как да обуздаете, денят е благоприятен и щастлив. Стартирате го добре, като се срещате с подходящи хора, чрез които ще постигнете целите си в професионалната сфера. Говорите добре, слушани сте и можете да убедите всекиго в мнението си. Не е изключено днес да се занимавате с изкуство.

 

РАК

Справяте се

 

В понеделник се чувствате силни и успяващи. Добрият имидж, името, което сте си изградили, са основната опора на успехите ви. Финансови въпроси ще решавате с лекота, защото си правите сметката и можете да предвидите бъдещите си приходи и разходи. Погрижете се за здравето си. Започнете програма за повишаване на имунитета си.

 

ЛЪВ

Ще ви върви

 

Началото на новата седмица идва с промени и новости за вас. Дава ви се възможност да започнете начисто с нещо ново. Идват възможности за нови действия, нови идеи и нови намерения. Залагайте на разговорите, които днес са най-силното ви оръжие. Преодолейте вътрешното напрежение и стреляйте смело напред. Ще ви върви.

 

ДЕВА

Енергия

 

Очаква ви силен ден. Не се изненадвайте, ако получите различни предложения, които ще ви карат да се замисляте за бъдещите си ходове. Ще се натъкнете на важна информация, ще разберете подробности около дела, които сега движите в службата си. Вечерта се приберете навреме вкъщи. Разговорите около трапезата ви зареждат с енергия.

 

ВЕЗНИ

Любов

 

Проблемите решавате с лекота днес. По-скоро те сами се решават и вие ставате свидетели на крайната развръзка. Няма по-щастливи от вас в личен план. Обвързаните ще изкарат прекрасен ден с любимото същество, а самотните имат възможността да срещнат наистина подходяща половинка. Денят е силен в сферата на любовта.

 

СКОРПИОН

Печелите пари

 

В понеделник успявате да се справите с всяка една трудност на работното място без никакъв проблем. Успявате да влезете под кожата на противника или на хората, от които зависи решението на проблемните въпроси. Използвайте чара си. Не забравяйте и да се погрижите за финансовото си състояние. Днес можете да спечелите пари.

 

СТРЕЛЕЦ

Не се лишавайте

 

Луната гостува в знака ви. Много промени, които желаехте от дълго време, сега могат да станат реалност. Бъдете активни и правете смело изборите в живота си. Не забравяйте себе си, личния си живот и личните си интереси. Не се лишавайте от нищо, което може да ви направи щастливи и доволни.

 

КОЗИРОГ

Не започвайте нищо

 

Работете онова, което ви е наредено. Днес не предприемайте никакви инициативи на своя глава, а по-скоро анализирайте всички събития, които се случват наоколо. Вземете си нужните поуки и продължете напред. Можете да се замислите за начало на курс за преквалификация. Нуждаете се от подобрение на знанията си.

 

ВОДОЛЕЙ

Споделете мнението си

 

Понеделник е зареден с положителна енергия, която вие трябва да усвоите. Радвате се на подкрепа от страна на обществото. Ще срещнете подходящите хора в подходящото време и място, за да осъществите намеренията си. Не се притеснявайте да изкажете мнението си и да опровергаете чуждо мнение, с което не сте съгласни.

 

РИБИ

Радвайте се на малкото

 

Днес имате шансове, но не знаете точно как да ги използвате. Затова подберете добре желанията си, синтезирайте мислите и намеренията си. Не пропускайте възможностите, които няма да бъдат малко. Любовта също ще бъде един от щастливите аспекти в този ден. Радвайте се на малките неща, те имат голяма стойност.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Вие сте добродушни, но не толкова позитивно мислещи хора. Животът ви е научил да се колебаете много, преди да вършите каквото и да било. Прави сте за себе си. Пътят, по който вървите, не е от най-леките и затова е добре да опипвате почвата и чак тогава да действате. Ненужната плахост и нерешителност понякога е причина да изпускате срокове. Бъдете по-бързи в преценките си, най-вече ако се изисква от вас да решавате в ограничено време. Живейте своя живот активно, мислете позитивно и ще видите как нещата ще започнат да се нареждат от само себе си по вашия желан начин.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *