Велико Търново е домакин на коледния турнир по тенис на Holiday Heroes и сдружение „Актив“

Мис и Мистър Свят България 2016 с призив за участие в благотворителното състезание на 2 декември в спортен център „Хемус“

 

За втора поредна година „Празничните герои“ заедно със сдружение „Актив“ и „Арена тенис“ организират коледен турнир по тенис. Домакин на тазгодишното състезание ще бъде спортен център „Хемус“ във Велико Търново. Състезанието е част от серията благотворителни спортни турнири на Holiday Heroes „Спортувай с мисия“ и има за цел да подкрепи предстоящата коледна кампания на организацията.

Турнирът по тенис е за смесени двойки. В него могат да се запишат за участие както представители на фирми, така и аматьори и любители на елитния спорт. Събитието ще е на 2 декември, а крайният срок за записване е 24 ноември. Входната такса за участие ще е дарение за Holiday Heroes, а всеки отбор получава брандиран екип с логото на компанията, която представлява. Събраната сума „Празничните герои“ ще използват за закупуване на хранителни продукти за предстоящата коледна кампания. Целта на организацията е за шеста поредна Коледа да достави празнични пакети на 5000 семейства в нужда в цяла България.

Повече информация за участие и регистрация може да намерите тук: https://holidayheroes.bg/tennis/

В подкрепа на събитието се включиха едни от популярните лица, за които тенисът е начин на живот, Мис и Мистър Свят България 2016 – Галина Михайлова и Калоян Михайлов. Двамата са брат и сестра, които в една и съща година печелят престижния конкурс за красота. Тя е една от най-красивите и изящни родни миски. Играе тенис от 7-годишна и дори напуска италианския лицей, като става частна ученичка, за да има повече време за тренировки и състезания. Приемат я с пълна спортна стипендия в САЩ, но предпочита да е близо до семейството си и заминава за Лондон, където завършва политика и международни отношения. Той е сред младите надежди на родния тенис, но тежка контузия в кръста слага край на бъдещата му кариера и професионалните договори с популярни спортни марки. Зад гърба си има победи в престижни турнири, сред които и Tennis Europe двойки. И двамата са част от Holiday Heroes и подкрепят каузата 5000 семейства в нужда да имат пълна празнична трапеза на Коледа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *