Рут Колева представя „Confidence.Truth“ Велико Търново Bar Rocka Rolla

Рут Колева обяви датите за своето национално клубно турне, след големия успех на концерта в Зала България с участието на Софийска филхармония. Обиколката започва на 24 ноември във Велико Търново и ще продължи в Севлиево (25.11), Пловдив (01.12), Варна (02.12), Бургас (16.12) и Русе (23.12).
По време на турнето, феновете на Рут ще имат възможността да чуят най-новите песни от дългоочаквания албум Confidence. Truth, който излезе официално на 17 ноември и беше представен ден по-рано с красив музикален спектакъл.
Миналия четвъртък Рут Колева live band, заедно с диригент Владимир Джамбазов и музикантите от Софийска филхармония, представиха пред многобройните фенове зашеметяващ концерт в Зала България, със специалното участие на няколко любими български музиканти. В своя емоционален двучасов лайв певицата обедини по деликатен начин разнообразието на стиловете, за да подчертае общото между тях – любовта към изкуството.
Още в началото на концерта си Рут покани за първи път на голяма сцена талантливата 10-годишна певица Жени Радева, с която изпя в дует своето парче „Нищо друго“. На същата сцена, малко по-късно, гостите на събитието имаха удоволствието да видят и чуят най-доброто от Иво Папазов–Ибряма, Орлин Павлов, Стефан Вълдобрев и хип-хоп изпълнителя Жлъч, с изпълнението на новия сингъл „Безтегловност“.
Рут Колева показа най-доброто от себе си в препълнената Зала България, а сега Confidence. Truth ще обиколи страната, за да представи на живо красивите песни „Oceans“, „Tokyo“, „Run“ и др. пред любителите на българската соул музика извън столицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *