Дневен хороскоп. Прогноза за 27 ноември, понеделник

Луната е в Риби. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 8-и в 9-и в 13.06 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на глезените на краката, кожата, лимфната система. Вечерта не прекалявайте с престоя пред телевизионния и компютърния екран до късно. Възможна е поява на главоболие и високо кръвно налягане. Уязвима е нервната система през целия ден. Добре ще протекат профилактиката и лечението на кожни проблеми, проблеми с храносмилането.

Красота и външен вид: Понеделник не е подходящ за подстригване на косите, механична и топлинна епилация, за процедури за подмладяване на кожата, за премахване на петна, брадавици. Пилингът и всякакви масажи, свързани с премахване на мъртви клетки от кожата, ще доведат до силно зачервяване и възпаление. Благоприятни са водните процедури на тялото.

Хранене и диета: Днес организмът се запасява с енергия и усвоява напълно всяка калория, която приемем. Полезни са въглехидратите, но под формата на фруктоза чрез плодовете или на пълнозърнести изделия. Салатите от пресни зеленчуци също са добра храна. Хапвайте постно.

Цветове, носещи късмет: Зелено, сиво, синьо, сребристо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане и разсаждане на растения – след 13.38 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Нумерологичен хороскоп: Склонни сме да драматизираме, да се изживяваме като жертви и да хиперболизираме неудачите в живота. Нека бъдем по-широкоскроени. Всеки проблем си има своя дълбок смисъл и той е да ни научи на нещо в живота.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува в Риби. Подканя ни да съпреживяваме емоциите с другите хора. Все гледаме да сме съпричастни с тях и така вредим на самите себе си. Съвпадът на Луната с Нептун в сутрешните часове ни прави още по-чувствителни. Нека още от сутринта настроим подсъзнанието си за един позитивен и прекрасен ден. Точно днес. Точно в този момент.

 

ОВЕН

Чувствителни сте

 

Очаква ви щастлив и благоприятен понеделник. Ще бъде доста активен и за да успеете с предприетите инициативи, вие трябва да балансирате емоциите. Мнозина са склонни да се отдадат на личните си преживявания, чувства и усещания. Преливате лично с професионално и точно сега това ви пречи. Нови инициативи стартирайте в сряда, не днес.

 

ТЕЛЕЦ

Доходи

 

Тази седмица обещава голям напредък за вас. Очертава се и силна тенденция към заздравяване и стабилизиране на вече предприети действия. При мнозина от вас до края на ноември е възможно да се появят допълнителни доходи, които е добре да спестите и предназначите за предстоящите декемврийски празници.

 

БЛИЗНАЦИ

Разчитайте на себе си

 

В понеделник сте категорични, че трябва да успеете на всяка цена, въпреки че мнозина все още не са подготвени за ангажиментите, с които се нагърбват. Не разчитайте на помощ, тъй като днес вашите колеги ще гледат личните си интереси и няма да им остане време за вас. Разчертайте така плана си, че да имате минутки за всяка задача.

 

РАК

Бунтувате се

 

Движението на Луната в Риби ви повлиява доста положително. Освен че сте чувствени и настроени емоционално, вие ставате все по-амбициозни. Действията ви днес са продиктувани от вътрешни подбуди да промените живота си. От един бунт на всичко, което не сте съгласни да понасяте към този момент. Този бунт ще ви даде свобода.

 

ЛЪВ

Финансов възход

 

В понеделник тенденциите са променливи, както е променливо и вашето настроение. Мнозина ще успеят да удържат на своите принципи и това ще им донесе печалби и финансова сполука. Именно възходът във финансов аспект е заложен не само днес, а и в цялата седмица, така че правете нещо, за да го постигнете.

 

ДЕВА

Мнителни сте

 

Напрежението ви кара да бъдете прибързани, а на този етап необмислените действия никак не са желани. Най-активни ще сте в делово отношение. Отвсякъде обаче ще чувствате, че някой желае да ви измами. Интуицията не ви лъже, освен ако не става дума за най-близките ви приятели. Наистина, в тяхно лице имате сериозна подкрепа.

 

ВЕЗНИ

Успешна работа

 

В понеделник сте активни и сами поемате кормилото на живота си. Предприемате нови инициативи, търсите ниши за изява и допълнителна работа. Седмицата е благоприятна и още днес разкрива своето лице. Запазете хъса и енергията си до петък. Наистина, чакат ви успешни и спорни дни, много работа, но и добри постижения.

 

СКОРПИОН

Силна емоция

 

Емоцията няма да ви отмине и днес, въпреки че се опитвате да прикриете своето напрежение. От вчера се намирате в период на бурни промени. Разбира се, бяхте подготвени за тях и те в никакъв случай не са нещо ново за вас, но не очаквахте толкова скоро да ви споходят. Концентрирайте се. Връзки се рушат в живота ви, подтикнати от страст и емоция.

 

СТРЕЛЕЦ

Позитивен ден

 

Очаква ви доста позитивен и положителен ден. Не се надявайте на големи предложения и развитие, а по-скоро се съсредоточете в малките стъпки, които ви водят към успеха. Нека всеки от вас предприеме онова, в което е най-добър. Важно е да се чувствате полезни в дейността си, независимо дали тя е малка или голяма.

 

КОЗИРОГ

По-кротичко

 

В понеделник сте нервни, напрегнати и недоволстващи от всяко едно обстоятелство. Причината да не сте удовлетворени са малки пречки, които действат против вашата воля. Осъзнайте защо съдбата ви ги поставя на пътя. Може би прекалено много забързахте темпото и се нуждаете от малко забавяне, за да огледате за грешки.

 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете активни

 

В момента се намирате в добро финансово състояние и шансът да го задържите такова е изцяло във вашите ръце. Бъдете активни, но не разчитайте на късмета. Не рискувайте нищо, защото в този ден рисковете ще доведат до внезапни негативни последствия. Залагайте на сигурното, дори и да не е толкова печелившо. Там е успехът ви.

 

РИБИ

Нервни сте

 

Луната гостува във вашия знак и ви прави прекалено емоционални и нервни. На моменти не сте на себе си. Дразни ви всичко, което не се развива по вашия предварителен план. Съобразете се, не може светът да се реди така, както вие сте си го пожелали. Бъдете по-гъвкави и приемете обстоятелствата. Чака ви позитивен ден.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Родени сте в ден, който предвижда щастливи вибрации за този ваш живот. Вие сте решителни и амбициозни Стрелци, но нерядко вземате погрешни решения заради своята прибързаност. Притежавате умението обаче да прехвърлите вината за своя неуспех върху другите хора около себе си и така излизате чисти от ситуацията. Късмет имате, но ви е нужно и малко повече внимание, за да следвате безотказно своите мечти. Често сте щедри на обещания, които самите вие не вярвате, че можете да изпълните. Преценявайте силите си. В любовта желаете да бъдете доминантният партньор, независимо от какъв пол сте. Поемайте повече отговорности и заставайте зад последствията от своите действия.

Намислете си нещо хубаво и си го пожелайте, защото навлизате в прекрасна година, която ще ви озари с позитивна енергия и много благоприятни емоции. Това ще е най-хубавата ви година, сравнена с последните няколко. Отпуснете се и грабете от живота с пълни шепи.

Здраве: Очаква ви крепко и непоклатимо здраве.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.