75 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 28 ноември, вторник

Луната преминава от Риби в Овен в 18.30 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и в 14.08 часа . Управител на деня е Марс.

Здраве: До прехода на Луната в Овен нежелани остават операциите в областта на лимфната система, ходилата на краката, нервната система. Не приемайте лекарства без причина. Вечерта избягвайте дългия престой пред компютъра и телевизора. По възможност, легнете си по-рано, за да избегнете главоболието.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си след 18.30 часа. След този час времето е подходящо и за топла коламаска, процедури по подхранване кожата на лицето. Денят като цяло е благоприятен за всякакви водни процедури.

Хранене и диета: Намалете приема на сол, за да избегнете задържането на течности. Увеличете въглехидратите в храната си, за да доставите нужната енергия на организма си. Предпочитайте пълнозърнестите култури, които са богати на фибри и полезни вещества. Вечерта избягвайте хляба.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 19.42 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Номерологичен хороскоп: Не бъдете прибързани и избягвайте да си правите заключения от факти, които са недоказани. Днес можете да се натъкнете на лъжливи обстоятелства, които да възбудят нервите ви безпричинно.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Риби ни прави изключително прозорливи и доста интуитивни. Днес можем да слушаме вътрешния си глас. Сутрешните часове, когато Луната и Венера са в хармоничен аспект, се чувстваме великолепно. Съвпадът на Меркурий и Сатурн изисква да довършим важни дела и да не оставяме нищо за по-късно. Отговорното отношение е важно днес. В противен случай ще бъдем застигнати от грешни и несполуки, като причината за тях както винаги ще търсим не в себе си, а в другите.

ОВЕН

Напрегнати и нервни

Във вторник сте прекалено напрегнати и трудно можете да получите подкрепата и признанието на хора, от които очаквате това. По-добре се отдайте на рутинни дела и не създавайте излишни конфликти. Повече енергия добивате в следобеда и вечерта, но за започване на нещо ново ще е късно. Отложете го за утре.

ТЕЛЕЦ

Важна среща

Опитайте да преодолеете егоцентризма си и осъзнаете своите допуснати в съвсем близко минало грешки. Денят е благоприятен и ви дава възможност да се изявите, както и да преговорите важен договор в сутрешните часове. Следобеда и вечерта освободете за почивка. Подредете приоритетите си.

БЛИЗНАЦИ

Имате шанс

Очакванията ви са за благоприятен и късметлийски ден, но и не подозирате, колко натоварен предстои да е той. Още сутринта ще разберете за извънредни ангажименти. Тях трябва да свършите най-късно до обяд. Не се инатете, тъкмо добрата организация и добре свършената работа ще ви отведе нависоко към върха. Имате шанс.

РАК

Не се впускайте в обяснения

Използвайте натрупания опит, за да се справите с належащите задачи днес. Избягвайте да влизате в конфликти или да защитавате мнението си излишно пред хора, които дори не желаят да ви изслушат. Организирайте екипа, с който работите. Погрижете се за здравето си вечерта. Прочетете за методи и практики за прочистване на организма.

ЛЪВ

Скъсайте тежка връзка

Няма да липсват перспективи да успявате днес, но като цяло вървите трудно и мудно. Не е вашият ден за поставяне на начала или предприемане на каквито и да е било нови действия. Довършете стари, отлежали във времето ангажименти. Ще приключите една връзка, действала ви изтормозващо в продължение на години.

ДЕВА

Хармонизирайте отношенията вкъщи

Очаква ви благоприятен ден, ако сте решили да се заемете с домашните си належащи проблеми. За съжаление, мнозина от вас са привлечени от нови служебни предложения и може би ще насочат усилията си тъкмо към тях. Оставете деловата реализация за утре. Днес е важно да хармонизирате проблемите вкъщи.

ВЕЗНИ

Не хабете сили

Ще изхабите доста усилия, за да постигнете своето и да докажете на съдбата, че вие контролирате събитията. По-практично от ваша страна би било, ако се примирите с обстоятелствата и действате стратегически. Видите ли, че нещо днес не върви, просто не го вършете. Ще си спестите доста проблеми.

СКОРПИОН

Въпроси с пари – само сутринта

Днес сте силно решени да се заемете с важна делова работа и да отметнете доста ангажименти, свързани с финанси и пари. Сутрешните часове са благодатни за подобни дейности, но ако ви остане нещо за довършване от подобен характер в следобеда, по-добре го отложете за утре или в други ден.

СТРЕЛЕЦ

Активен ден

Очаква ви доста активен ден. Имате предварително планирана програма за действие, но тя се оказва безполезна, защото в крайна сметка ще трябва да вършите всеки един ангажимент в момента на неговото възникване. Сутрешните часове са по-натоварени, а в следобеда прегледайте всичко направено за допуснати грешки. Отстранете ги навреме.

КОЗИРОГ

Културно раздвижване

Във вторник бъдете добри и отзивчиви дотолкова, доколкото времето ви позволява. Все пак обърнете внимание на личните си интереси и ангажиментите, които са записани в дневника ви. Купете си нови книги, които да изчетете в следващия месец. Имате нужда от културно развитие, от нещо, чрез което да разчупите сивата рамка на ежедневието.

ВОДОЛЕЙ

Напрежението стихва

Днес насъбралото се в последните няколко дни напрежение стихва и вие овладявате себе си. Чувствате се прекрасно в своята кожа. Очаквайте на гости да ви дойде интересен човек, от който можете да научите много неща. „На гости” не приемайте буквално, а метафорично. Може да е просто телефонно обаждане или вест по имейла.

РИБИ

Активни – до обяд

Активността ви днес трябва да е насочена в сутрешните часове, когато времето е най-благосклонно настроено към вашия успех. Вероятно ще заемете центъра на вниманието. По телефона ще ви потърсят доста хора за съвет или услуга. Не се притеснявайте да откликнете, но го направете до обяд. След това си почивайте повече.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Щом празнувате рожден ден днес, на 28 ноември, значи сте се родили на щастливо число – число на кармична отплата за добри деяния в минало прераждане. Решителни и понякога прекалено прибързани, обичате да гребете от живота си с пълни шепи. Сякаш утре настъпва краят на света, все гледате да свършите и изживеете всичко за един ден – и той е днес. Упорити и вироглави, все си патите от това, че каквото си навиете на пръста, го правите. Не слушате съвети, а за собствените си грешки имате навика да обвинявате други хора. Въпреки всичко казано дотук, в гърдите ви тупти едно истинско сърце, което умее да обича и не умее да прикрива омразата си. Във всяко едно отношение сте истински, неприкрити и без излишни маски.

Годината, в която ще навлезете след рождения си ден, е трудна и изпитателна. Много често ще ви се иска да зарежете всичко, но не проявявайте тази слабост. Бъдете силни, упорити и търпеливи. Само така ще се докоснете до истинският успех.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението, както и появата на разширени вени.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!