Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Дневен хороскоп. Прогноза за 30 ноември, четвъртък

Луната преминава от Овен в Телец в 22.38 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и в 15.12 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на главата, главния мозък, лицето и очите. Не бива да се вадят зъби. Денят е добър за профилактика и лечение на епилепсия, главоболие, акне, световъртежи, невралгия, менингит, както и проблеми със зрението.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите и епилиране. Можете да направите хидратираща и подхранваща маска на лицето. Масажите в областта на врата се отразяват благотворно.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Избягвайте бялото брашно и захарта. Хранете се с белтъчини под формата на леки меса, яйца, млечни продукти, гарнирани с богати салати от пресни зеленчуци. Ако постите, вземете нужната доза белтъчини от гозби, приготвени от соя, всякакви бобови растения, броколи, спанак. Яжте повече плодове.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 15.12 часа.

Нумерологичен хороскоп: Очакваме нови запознанства с хора, които да разнообразят средата ни на живот. Днес искаме да създадем разнообразие около себе си. Въпреки всичко, нека бъдем отговорни към задачите, които вършим. Очаква ни натоварен и важен професионален ден.

Звездни аспекти за деня: В последния ноемврийски ден Луната се движи в Овен и сключва разнообразни аспекти с останалите планети. В часовете до ранния следобед съвпадът й с Уран и опозицията с Марс могат да създадат малко повече напрежение, забързване на темпото и неефективни действия заради хаос и безредици. Не се притеснявайте. Следобедът е далеч по-благодатен за действия и инициативи. Тогава Луната, Меркурий и Сатурн са в тригон. Насрочете за следобеда или вечерта по-важните си срещи и приключете в добро настроение и хармонични взаимоотношения отминаващия ноември.

 

ОВЕН

Увереност

 

Самоуверени и самонадеяни сте. Убедени сте в своята правота. Имате усещането, че всеки човек около вас ви пречи и че можете да се справите с всичко сами, без чужда помощ. Лъжете се. Още в сутрешните часове съдбата е напът да ви покаже колко сте зависими от другите хора. Хармонизирайте взаимоотношенията си с тях.

 

ТЕЛЕЦ

Получава ви се

 

Усещате как силите ви нарастват а магнетизмът ви расте. Днес успявате да постигате целите си тъкмо с невидимо присъствие – от разстояние или чрез силата на мисълта. Трудно е да се обясни как точно се случва, но всяко ваше желание става реалност. Насладете се на този прекрасен ден и го завършете в хармония с всички около себе си.

 

БЛИЗНАЦИ

Денят е добър

 

Приливът на положителна енергия във вашия ден е неоспорим факт. Това се отразява и върху начина ви на действие и мислене. Очаквайте благоприятен четвъртък, който започва с малки неуредици и напрежение. Можете да се окажете в центъра на конфликт сутринта, но до обяд проблемът ще е решен. Чака ви хубав, спорен четвъртък.

 

РАК

Покажете чар

 

Ангажиментите ви са доста, а прибързаността и днес е основната пречка да се справите благополучно с всички задачи. Овладейте емоцията и не позволявайте на дреболии да спират подема ви напред. Използвайте срещата на Луната и Уран за да покажете целия си чар при осъществяване на важни делови и социални срещи.

 

ЛЪВ

Не бързайте

 

Вместо да забързвате постепенно темпото, за да си дадете нужното време за адаптация, вие искате изведнъж да свършите страшно много работа, да се заемете с хиляди ангажименти. Изходът е само един – провал след провал. И вие самите сте си виновни, няма нужда да изкарвате другите криви за вашите грешки.

 

ДЕВА

Мълчете си

 

Четвъртък е благоприятен ден. Не бива да обръщате внимание на хаоса, който цари около вас. Всъщност никой друг освен вас не го забелязва. Действията на колегите ви се струват нелогични. Ще сгрешите, ако им се бъркате или ако им давате оценка или мнение. Сега никой не ви пита. Завършете месеца с финансова равносметка.

 

ВЕЗНИ

Ще ви спори

 

Насрочете важните си задачи за сутринта, когато ще бъдете енергични и работата ще ви спори. Не влизайте в излишни спорове с колеги и още по-малко с преките си ръководители, защото ще загубите важно време, в което можете да отметнете много ангажименти. Завършете месеца с една хармонична и топла вечер, заобиколени от любимите хора.

 

СКОРПИОН

Не бъдете агресивни

 

Обещанията, че четвъртък ще е доста по-благоприятен ден от предишните няколко, се сбъдват. Още сутринта сте решени да действате упорито и срещате попътен вятър. Очаква ви натоварено ежедневие. Не влизайте в конфликти около обяд. Някой ще се опита да ви се намеси в работата. Не реагирайте агресивно. Пак вие ще излезете виновни.

 

СТРЕЛЕЦ

Преобръщане

 

В добро настроение сте. Заливат ви промени, новости и обстоятелствата около вас стават благоприятни. В любовен план ви чака нещо непредвидено, което ще преобърне на 180 градуса плановете ви от тук насетне. Необвързаните срещат подходящ човек в службата. Точно на мястото, където работят. Човек със сходни на техните интереси.

 

КОЗИРОГ

Дочакайте следобеда

 

Често нервите ви не издържат в четвъртък. Това е напрегнат ден, защото вашите очаквания са високи, но условията не ви позволяват да разгърнете размаха на силите си. Не се притеснявайте, облаците се разсейват и следобедът се оказва доста благодатен за действия и изяви. Само трябва да го дочакате. А вие все нямате търпение.

 

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте

 

Общувате, търсите си събеседници и говорите повече, отколкото е нужно. Не е изключено да се оплетете сами в ново запознанство, което може да ви изиграе лоша шега. Имате нужда от стабилност и сигурност, която търсите на всяка цена. Ще дойде с течение на времето, не разчитайте някой да ви я предложи на първа среща.

 

РИБИ

Оставете се на течението

 

В четвъртък изглежда, че не всичко върви така, както сте си го представяли. Желаете да внесете ред в хаоса около себе си, но сякаш правейки го, още повече обърквате нещата. По-добре е да се оставите на течението. Имате нужда от разбиране, а близките ще са тези, които най-добре биха ви изслушали. Споделете с тях притесненията си.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Рождениците днес са типични представители на Стрелец. Знаят как да настигнат целта и винаги улучват жертвата. Стрелите им са духовити и находчиви и могат да прободат всяка стена. Те винаги са правите, а другите са в грешка. Не тръгвайте да спорите с тях, защото ще изгубите ценно време, което можете да вложите в нещо по-добро. Приемете ги такива, каквито са – твърдоглави, но сърцати, обичащи и добри хора. Склонни са да правят интриги съвсем неволно, но няма да го признаят. Те нищо не признават, нали са безгрешни.

Навлизате в прекрасна година на стабилност, любов и добри взаимоотношения. Не бива да сте толкова активни, колкото бяхте досега, а е нужно да обърнете внимание на детайлите в живота си и да сложите ред там, където той липсва. Мнозина ще сключат брак през тази година. Направете го с увереност и ще видите колко щастливи ще се почувствате.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с гърлото, сливиците и носа.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *