МОНОСПЕКТАКЪЛ НА ИВАН ЮРУКОВ НА 30 НОЕМВРИ (четвъртък) от 19.00 ч.

29в читалище „НАДЕЖДА” град ВЕЛИКО ТЪРНОВО

заповядайте и гледайте моноспектакъл на ИВАН ЮРУКОВ

„ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ”

Режисьор: Иван Юруков

Сценарий: Александър Урумов

Музика: Михаил Шишков-баща

 КАСА: на ул. „АСЕН ЗЛАТАРОВ” 5 /срещу служебен паркинг на театъра/

 Цени на билети: 10, 12 и 14 лева

Отстъпки за групи.

Телефон: 0886 770 511 и сайт: lovetheaters.weebly.com

Един от най-харесваните и популярни наши актьори от театралната сцена и телевизионният екран – Иван Юруков ще представи великолепния си моноспектакъл – “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” в есенно турне из градовете на България. Феновете, които още не са се срещали с “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” ще имат възможност да се насладят на един смислен и стойностен спектакъл със съвременна тематика и текст, поднесен забавно, с вкус и чувство за хумор.

Сценарият на “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” е на Александър Урумов и е по сборниците с разкази „Малкото име на дните” и „Тиква!”. Прекрасната музика е дело на Михаил Шишков – баща, а самият Иван Юруков се справя чудесно и в ролята на режисьор. Увлекателно, с лекота и премерено чувство за хумор, актьорът представя героя си – нощен пазач на склад, който в хода на спектакъла ще видим в ролята на различни симпатични и чудати персонажи и ситуации. В продължение на малко повече от час, зрителят има възможност да си зададе въпроси, да си отговори на тях, да се забавлява, и най-вече да се развълнува, партнирайки на Иван Юруков в “Пилето, което каза КУ”.

“Докато мълчиш, можеш да кажеш много неща. С поглед, с усмивка… Няма смисъл от думи, за какво са думите? Думите са за нещастните хора – ето такива, какъвто съм аз сега – нещастните хора говорят много и не спират. Говорят, за да се разсеят, да забравят, че са нещастни, да забравят колко им е болно и колко са самотни.

А щастливите хора не говорят, на тях думите не им трябват.

Героят ми разбира езика на животните и си говори с птиците, но не разбира езика на любимата си жена и трудно си говори с нея.” Александър Урумов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *