293 четения

Полицейски шеф тренира футболния тим на Раданово

Началникът на полицейския участък в Килифарево Анатоли Александров е играещият треньор на футболния отбор „Вихър“ в Раданово.

През сезон 2016/2017 година съвместно с Калоян Илиев като играещи треньори класирали ФК „Янтра“ Полски Тръмбеш на първо място в Елитната футболна група. След влизане на отбора в Северозападната трета лига отпаднали няколко момчета и тогава старши инспекторът от МВР решил да поеме отбора на ФК „Вихър“ в село Раданово.

„… Проведохме разговор с играещия президент на отбора Станислав Ганчев и кмета на селото Георги Стамов, който също е бил дългогодишен футболист на „Вихър“. Решихме, че можем да направим боеспособен отбор, който да се състезава през сезон 2017/2018 година в Елитната ОФК – мъже. В отбора с мен от „Янтра“ (П. Тръмбеш) дойдоха защитниците Мирослав Попов и Пламен Христов, както и вратарят Ниязи Ниязиев. Привлечени са и юношите на „Локомотив“ (Пловдив) Владимир Пачов и на „Берое“ (Стара Загора) Мишел Ризов. През месец юли бяха изиграни няколко контролни срещи със сериозни отбори от областта. Освен млади момчета в отбора са и опитните играчи Цветелин Ганчев, Красен Кирилов, Пламен Павлов, Георги Павлов, Атанас Атанасов и Краси Стамов. Доброто представяне на тима зависи и от головете на голмайстора Иван Шишманов и креативността на Шенол Краев“, разказва 45-годишният Анатоли Александров.

Отборът тепърва щял да набира скорост и стадионът – „клетката“, в село Раданово, както бил известен, щял да бъде непреодолима крепост за много отбори. С част от тези момчета преди три години отборът на Анатоли станал първи и взел купата на Областната група. „…Ще продължа да вземам участие в по-голяма част от мачовете, тъй като имам още сили да играя. Помощник-треньор ми е Адем Адемов и затова мога да съм спокоен“, с усмивка разказва играещият треньор.

3 коментара за “Полицейски шеф тренира футболния тим на Раданово

 • 29.11.2017 в 21:33
  Permalink

  Снимка: Анатолий Йорданов 🙂

  Отговор
 • 30.11.2017 в 22:07
  Permalink

  Направо не е за вярване А група е напълно достижима

  Отговор
 • 30.11.2017 в 22:11
  Permalink

  С такива треньори само успехи ги чакат

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *