Британските медии се опитват да разкрият коя е сватовницата на принц Хари

Британските вестници положиха големи усилия, за да разкрият идентичността на мистериозната сватовница, запознала принц Хари с годеницата му, американската актриса Меган Маркъл, предава Ройтерс.
По време на първото официално телевизионно интервю в понеделник след обявяването на годежа им, Хари и Меган споменаха, че ги била запознала „обща приятелка“, без да уточнят името й. „Предпочитаме да защитим личното й пространство и да не се задълбочаваме по този въпрос“, заяви принцът.
На своята първа страница в.“Таймс“ изрази предположението, че тайната сватовница е била модната дизайнерка Миша Нону, която е родена в Бахрейн и е израснала в Лондон. Нейният съпруг Александър Гилкс, с когото е разделена, е бил състудент на Хари в Итън. Миша също така била първа приятелка с Маркъл, с която изкарали заедно ваканцията си през лятото на 2016 година.
В. „Телеграф“ тиражира друго предположение. Според изданието първата среща между Хари и Меган била уредена от Вайълет фон Уестънхолз, която била другарче на Хари още от тийнейджърските им години. Вайълeт е ръководител на пиар отдела на модната къща
„Ралф Лорън“ и организирала промоция на сериала „Костюмари“ в Лондон през месец юни миналата година. В тази телевизионна поредица играе и Меган Маркъл.

ИЗТОЧНИК: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *