Фирма „Престиж” с oтличие за изключителна потребителска марка

На тържествена церемония търновската фирма „Престиж” получи приза SUPERBRAND и беше отличена като една от най-силните марки на българския пазар, включени в шестото издание Superbrands Bulgaria 2017-2018.

Иван Стоев, маркетинг директор, получи наградата от името на компанията, като благодари за отличието и подчерта присъствието на българската марка „Престиж” в над 30 пазара по света.

Superbrands е широка международна платформа за споделяне на успешно реализирани в практиката идеи в близо 90 страни по целия свят.

„Най-голямото признание за постиженията на марката „Престиж“ е високата оценка и доверието, гласувани от потребители, клиенти, доставчици и партньори. „Престиж“ се стреми към иновации и съвършенство във всичко – в развойната дейност, в производството, в логистиката, в контрола на качеството, в проучването и тълкуването на пазара и потребителските нужди, в комуникационните и маркетинговите стратегии. Стремим се да градим престиж във всяко нещо, което правим, и да работим с най-добрите във всеки бранш“, споделя Дарина Стоянова – изпълнителен директор на компанията.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.