Новини

Ледената пързалка в Горна Оряховица отвори врати

И тази година съоръжението е монтирано в кв. „Пролет”, близо до мултифункционалната спортна площадка.

80 чифта кънки – от 24 до 47 размер ще бъдат на разположение на любителите на зимното пързаляне. Малчуганите ще могат да ползват и 5 тренажора.

Ледената пързалка е австрийско производство и е с площ 200 кв. м. Технологията за охлаждане не е амонячна и е напълно безопасна. Системата работи с етиленгликол. Издържа на положителни температури до +15 градуса. Ледената пързалка е енергоспестяваща, напълно автоматично се саморегулира според климатичните условия. Техническата й поддръжка се осигурява от фирмата доставчик. Съоръжението е осветено и може да се ползва от гражданите от 10.00 до 22.00 ч. За доброто коледно настроение на любителите на кънки ще има и озвучаване на пързалката с приятна музика.

Ледената пързалка се стопанисва от ОП „Младежки дейности, спортни имоти и прояви”.

За ползването на ледената пързалка е изготвен правилник, както и график с часовете за сесии и почистване. Изготвена е и декларация за родители, които придружават децата си на пързалката и са без необходимата екипировка (кънки и др.). Правилника, графика и декларацията са публикувани в прикачените файлове.

Прикачени файлове:
ФайлКачилРазмерПоследна промяна
Изтегляне на файла (ДЕКЛАРАЦИЯ за пързалката.pdf)Декларация за родителиВръзки с обществеността265 Kb12/07/17 10:12
Изтегляне на файла (график пързалка.pdf)ГрафикВръзки с обществеността119 Kb12/07/17 10:12
Изтегляне на файла (Правилник_за_ползване_пързалка.pdf)Правилник за ползване на ледената пързалкаВръзки с обществеността189 Kb12/07/17 10:11

One thought on “Ледената пързалка в Горна Оряховица отвори врати

  • Пак на неподходящо място се направи.Малумщините на администрацията край нямат.Със този наклон децата не се учат да карат ами се пребиват.Ама нали е близо на определени хора.Честита да ни е

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *