Гимназията по туризъм с две награди от конкурс за Васил Левски

ПЪРВО И ВТОРО МЯСТО СПЕЧЕЛИХА УЧЕНИЦИ НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО ТУРИЗЪМ „Д-Р ВАСИЛ БЕРОН“ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО от национално състезание, посветено на Васил Левски. В надпреварата са се включили над 500 участници с индивидуални и екипни разработки в направленията – доклад, историческо или философско есе, компютърна презентация или филм, музикално изпълнение или драматизация.

Търновската гимназия е безапелационен победител в категорията компютърна презентация или филм. Видеото „На кладата на свободата“ е заело първо място. Филмът е дело на Стефан Филев, ученик от XI „в” клас, специалност „Организация на туризма и свободното време“, и Надежда Иванова от XI „б” клас, специалност „Кетъринг“. Ръководители на учениците са учителите Бистра Стефанова по история и цивилизация и инж. Славка Проданова по икономически предмети.

На второ място се класира видеото „Обещаваме ти, Апостоле!“, разработено от Янислав Василев и Таня Тодорова, ученици от XI „г” клас, специалност „Кетъринг“, с ръководител инж. Славка Проданова.

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *