Основно е ремонтиран тротоарът по улица „Симеон Велики“

Основен ремонт бе извършен на южния тротоар на улица „Симеон Велики“ във великотърновския квартал „Колю Фичето“. Строителните дейности обхванаха участъка от входа на Mall Veliko Tarnovo до филиал „Славейче“ на Регионалната библиотека „Петко Р. Славейков“. Близо 300 метра е новата паважна настилка в участъка, положена след подравняването на тротоарната основа.
Ремонтните дейности са финансирани по инвестиционната програма на Община Велико Търново и са част от непрекъснатия процес по подобряване на градската среда в Старата столица.
Наскоро приключи обновяването на стълбищната улица „Мария Кирова“, свързваща булевард „България“ и ул. „Възрожденска“ и ул. „Опълченска“, както и на стъпалата по ул. „Мургаш“. Със средства по инвестиционната програма бяха ремонтирани стълбите от района на изложбените зали към ул. „Христо Караминков“. Възстановен е и компрометиран участък от бордюра по улица „Рафаел Михайлов“.

One thought on “Основно е ремонтиран тротоарът по улица „Симеон Велики“

  • 13.12.2017 в 14:33
    Permalink

    Да се хвалиш с близо 300 метра (реално е 130 метра) ремонт на тротоар при положение, че повече от половината тротоарна мрежа (повече от 200 километра!) в града изобщо липсва или е заета от паркирали автомобили, показва само, че общинската администрация имат хората за идиоти. А с оглед на това, че същите тези хора са ги избрали и още ги държат там, вероятно от администрацията са прави.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *