Дневен хороскоп. Прогноза за 18 декември, понеделник

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 15.33 часа. Фаза – новолуние, което настъпва в 8.30 часа. Лунният ден преминава от 30-и в 1-ви в 8.30 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: До 15.33 часа са нежелани операциите в областта на черния дроб, донорските процедури и кръвопреливането. След това – на коленните стави, връзки и минискус, ваденето на зъби е нежелано през целия ден. Добре протичат изследванията на кръвта, чернодробните профилактики, раздвижването на ставите.

Красота и външен вид: До 15.33 часа избягвайте силовите масажи в областта на таза и бедрата, антицелулитните масажи и липосукция. Целият ден е неблагоприятен за подстригване на косите заради новолунието. Отложете срещата с фризьора за утре.

Хранене и диета: Хапвайте умерено, по малко и начесто. Заради новолунието задържаме вода и може да почувстваме тежест и подутост. Скоро това ще отшуми. Лунната диета стартира точно в 8.30 часа днес и трае до утре в същия час. Ако няма да спазвате такъв вид диета, днес хапвайте леки и лесносмилаеми храни. Избягвайте бобовите изделия. По възможност, хранете се с постни ястия.

Грижа за дома и градината: Денят е благоприятен за пране на бели тъкани. Пресаждане и разсаждане на растения: до 17.26 часа.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Нумерологичен хороскоп: Нека приемаме трудностите днес като възмездие за някои грешки, които сме допуснали в миналото. Важно е да не проявяваме егоизъм, а напротив – да се раздаваме в полза на другите, но не и да правим непожелано добро.

Звездни аспекти за деня: Днес настъпва новолуние в Стрелец – време на бурно пробуждане и осъзнаване. Денят предвещава мощни психически трансформации за всички нас. Това е подходящ ден за започване на краткосрочни занимания и набелязване на всички задачи, които да свършим до Коледа.

 

ОВЕН

Нов етап

 

Заредени сте с позитивна енергия и благоприятни очаквания за бъдещето си. Днес можете да смените някои философии, дърпащи ви назад към миналото. Гледайте в бъдещето си и не пропускайте нито един момент, на който можете да се насладите изцяло. Стартирате нов етап в емоционално отношение.

 

ТЕЛЕЦ

Раздразнителни сте

 

В понеделник се оставете на течението. Не рискувайте и не бъдете прекалено активни. Имате нужда да продължите почивката си, защото не успяхте да отморите през уикенда. Силите ви са намалели. Избягвайте да влизате в конфликти, тъй като днес сте изключително раздразнителни.

 

БЛИЗНАЦИ

Подкрепа

 

Очаква ви доста благоприятен ден в сферата на социалните взаимоотношения и личния живот. Днес сте в добро настроение и въпреки че не сте бодри, успявате да задържите енергията си и да постигнете част от своите цели. Подкрепата на семейството е особено важна за вас към този момент. Имате я.

 

РАК

Не избухвайте

 

В понеделник сте дребнави и заядливи. Моментът на новолуние ви прави слаби и психически, и физически. Не се претоварвайте. Имате нужда да продължите почивката си. Понеделник не е най-ефективният ви ден за тази седмица. Наложете си самоконтрол, за да не избухнете и обидите някого насреща.

 

ЛЪВ

Пътешествие

 

Денят ви намира бодри и в добро настроение. Готови сте да проучите нови възможности пред себе си. Да промените кръгозора си, да потърсите шансове за реализация. Това е идеалният ден да планирате ново пътешествие около празниците или през януари. Направете го.

 

ДЕВА

Първо мислете

 

В понеделник ще промените отношението си към целия свят. Оставяте зад гърба си хората, които не ви обръщат нужното внимание. На мнение сте, че те не са ви нужни в живота. Внимавайте с кого скъсвате връзки и взаимоотношения, защото направите ли го днес, ще е завинаги.

 

ВЕЗНИ

Забравете миналото

 

Настоящото новолуние има за цел да връхлети в живота ви и да заличи следите от болезнено минало, което ви притеснява до ден днешен. Днес можете да отгърнете нова страница, да започнете начисто, без все да се обръщате назад през рамо. Осъзнайте колко голяма тежест ще ви падне от плещите, стига да го сторите.

 

СКОРПИОН

Бъдете решителни

 

Не се страхувайте от грешки, ако правите промени или поемате рискове. Днешният ден ще ви покаже, че подвижността иска своите малки погрешни ходове, за да ви води напред към заслужените големи постижения. Това е ден на благоприятно развитие. Ще научите за скрит шанс за финансово замогване, стига да сте по-решителни.

 

СТРЕЛЕЦ

Действайте

 

Това е доста важен ден за вас. Новолунието съвпада и с последните часове на престоя на Сатурн в знака ви. Бъдете готови за нови възможности, които ще започнат да ви заливат още от утре. Нещо в живота ви ще се промени в по-добра посока. Действайте и бъдете активни. Следващата година ще извади целия ви потенциал на показ.

 

КОЗИРОГ

Обаятелни сте

 

И за вас това е първият ден от един по-дългосрочен период. Днес можете да открехнете нова страница и да напишете смело първото изречение от нея. В понеделник сте чувствителни и симпатични. Носите обаяние в себе си, което завладява и хората около вас. Залети сте от оптимизъм. Чувствате се прекрасно.

 

ВОДОЛЕЙ

Задоволете се с малко

 

В понеделник сте в прекрасно настроение, въпреки че ви липсва жизнена енергия, за да се изявите в пълна светлина. Не насилвайте организма си и не поемайте много големи инициативи. Задоволете се с по-малките завоевания. Обърнете внимание на личните си взаимоотношения. Днес сейте хармония в тях.

 

РИБИ

Промяна в кариерата

 

Стартирате седмицата с благоприятен ден. Той поставя началото на по-дългосрочен позитивен период в професионално отношение. В сферата на вашата кариера нещо отскоро започна да се променя. Сега ще видите неговото проявление, а резултатите ще търсите през новата година. Но при всички положения ще се изявите като добри професионалисти.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Родени сте на ден, определящ кармична разплата, заслужена заради злодеяния в миналото. Вашата съдбовна мисия в този живот е да се научите на любов към близките, да премахнете егоизма, с който се отнасяте към света, да бъдете по-отворени към хората около вас и да живеете за тях, а не за себе си. Само така ще получите тяхната истинска подкрепа и любов. С половинката не бива да се отнасяте прекалено ревниво, за да не я загубите завинаги – това е минусът ви в любовта. Справите ли се с досадното си собственическо чувство, няма да имате никакви проблеми.

От днес до рождения си ден през 2017-а, вие ще изживеете една трудна и рутинна година от живота си. Тя не е подходяща за поставяне на нови начала. Ще сте особено успешни, ако действате по делата, които вече сте предприели. Не е подходяща за брак.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.