Разпуснаха етърци до 8 януари, опровергаха, че Краси Балъков става старши треньор на тима

Футболистите на „Етър ВТ“ излязоха в зимна ваканция веднага след мача със „Славия“. В четвъртък играчите се събраха за последно за тази година на стадион „Ивайло“, след което поеха към родните си места. Тимът ще почива до 8 януари, за когато е насрочено началото на подготовката за пролетния полусезон. Междувременно бронзовият медалист от САЩ-94 Красимир Балъков и председателят на Управителния съвет на „Етър ВТ“ проф. Георги Камарашев опровергаха информациите относно назначаването на екскапитана на националния тим за старши треньор на „виолетовите“.

„Предстои заседание на Управителния съвет на клуба, на което ще се обсъди и анализира представянето през есента и ще се вземат мерки. Това ще стане още през декември. Но с Красимир Балъков не са водени разговори“, коментира проф. Георги Камарашев.

Самият Красимир Балъков обяви твърденията за неверни, като публикува официалното си становище на своята страница във Фейсбук.

„По повод публикации в някои медии, искам да заявя, че твърденията за „поредното” ми треньорско назначение, са неверни и спекулативни.

Ръководството на „Етър” Велико Търново ще вземе решение за треньорския щаб, след като задълбочено анализира представянето през есенния полусезон. Аз помагам на клуба, защото приемам „Етър” като кауза и когато се потърси мнението ми, консултирам отбора, от който съм тръгнал към професионалния футбол.

Благодаря за живия интерес, който проявявате, но когато има важна новина, свързана с мен, ще я научите от официалния ми сайт и Фейсбук страницата ми“, написа Краси Балъков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *