5 четения

„Благодаря, кмете, за всичко, което правиш за града!“

Изказвам безкрайна благодарност на кмета Добромир Добрев за грижите, които полага за възрастните и болни хора. Създал е Домашен социален патронаж с добре подготвен, високоинтелигентен, квалифициран персонал, знаещ, можещ да приготвя питателна храна. Мили, топли думи, господин кмете, мили, топли думи за всички от Домашен социален патронаж.

Защо да не благодарим хиляди пъти на кмета на тази община за това, което е създал и прави за жителите, за болните и болницата на този град? Благодарение на неговото стопанско финансово отношение парите, които са дадени по фондовете на Община Горна Оряховица, са сложени на точните места. Не са попилени и разсипани, а са за благото на този град.

Как да не сме благодарни, като знаем в какво състояние беше нашата болница – с ръждясали пружинени легла, мръсни дюшеци, запушени канали, почупени врати, незатварящи се черчевета. Благодарим, кмете, сега блести бяла алуминиева дограма, нови легла, застлани с дунапрен, всичко измазано, чисто.

Въпреки бедността трябва да благодаря и за топлия обяд за болните. Безкрайни и топли думи за лекарите, сестрите и персонала за грижите, които ден и нощ полагат за болните. Бъдете здрави, безкрайно ви благодарим!

Дена Стоянова Славкова

Горна Оряховица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!