79 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 21 декември, четвъртък

Луната преминава във Водолей в 4.29 часа. Слънцето преминава от Стрелец в Козирог в 18.29 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 3-и в 4-и в 9.56 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на вените, ставите и очите. Не е благоприятно време за вадене на зъби или поставяне на татуировка, както и за продупчване на уши. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени, диагностицирането на очни заболявания, раздвижването на стави.

Красота и външен вид: Посетете занимания по йога, за да релаксирате. Прекрасни са спортовете, свързани с източни бойни изкуства. Направете раздвижване по време на физиологичните почивки в работата, за да не получите разширени вени. Денят е благоприятен за подстригване на косите и коламаска на тялото. Неблагоприятни са процедурите по подмладяване кожата на лицето, пилинг на лицето, поставяне на татуировка и обеци.

Хранене и диета: Днес не бива да забравяме полезната функция на мазнините. Нека не ги изключваме от менюто си, защото спомагат за дейността на жлезите с вътрешна секреция. Хапвайте сурови ядки или си направете свежа салата от авокадо с чесън и зехтин. Шоколадът в малки количества е полезен и носи добри ползи на емоционалното ни състояние.

Цветове, носещи късмет: Виолетово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 9.56 часа.

Номерологичен хороскоп: Спомнете си, колко често сте правили добро на хората около себе си, без то да е оценено или заплатено с поне едно „благодаря”. Направете си сметка, на кого помагате и дали си заслужава.

Звездни аспекти за деня: Днес е особено важен ден. Сатурн вече навлезе в Козирог, а Слънцето предстои да навлезе точно в 18.29 часа. Това е началото на астрономическата зима и най-дългата нощ в годината. Не се претоварвайте с ангажименти и работа. Не се напрягайте. Обърнете внимание на по-важните неща в живота, с които сте свързани емоционално. Подгответе се за празниците без бързане. Доставете радост на душите си.

ОВЕН

Внимавайте

В четвъртък сте в прекрасно настроение, но сте прекалено самоуверени и самонадеяни. Често това е причината да не преценявате правилно обстоятелствата и да си вадите прибързани изводи. На работното място бъдете внимателни и не позволявайте да ви подведат. Искате нещо да се промени и не мислите, когато казвате своето „да”.

ТЕЛЕЦ

Без нови запознанства

Очаква ви важен ден. Замразете контактите си и не правете нови запознанства, които могат да ви докарат в живота неудачни за вас хора. Обърнете повече внимание на емоционалното си състояние. Избягвайте инвестирането на суми пари в каквото и да е било. Обмислете пътуване по празниците.

БЛИЗНАЦИ

Ще повишите доходите си

Пред вас се отварят нови перспективи с дългосрочен характер. Днес можете да получите интересни предложения в професионалната сфера. Имате нужда от обновление в служебен план. Това е първият ден от един изцяло нов период, ойто ви дава възможност да повишите доходите си.

РАК

Надмогвате негативното

Справяте се прекрасно с всяка една работа, с която се заемате. Това е важен ден за вашето емоционално развитие, тъй като днес можете да надмогнете досадни черни мисли и да предотвратите обстоятелства, които ви мъчат емоционално. Бъдете решителни и отключете позитивното в себе си.

ЛЪВ

Не налагайте мнението си

Време е да приемете, че не само вашето мнение е важно в служебен или в личен план. Помислете, защо бяха повечето ви спречквания и скарвания с хората от обкръжението през годината. В чести случаи вие искахте да наложите над тях своята гледна точка. Е, сега ще се убедите, че по този начин не става.

ДЕВА

Признайте постиженията си

Очаква ви благоприятен в емоционален план ден. Днес се радвате на всичко, което свършихте през годината. Можете да се обърнете назад и да видите постиженията си. Обърнете внимание на нещата, които ви даряват с позитивни чувства и емоции. Днес е важно да чувствате щастие и доволство и да сте с висока самооценка.

ВЕЗНИ

Преобръщане

Преживявате емоционална криза, защото не искате да се разделите с нещо старо и ненужно в живота си, което ви дърпа назад и не ви дава да гледате в посока към бъдещето си. Много обстоятелства ще преобърнат изцяло погледа ви върху живота. Ако вие не искате да се промените, то съдбата ще го стори.

СКОРПИОН

Позитивна енергия

Бъдете внимателни при осъществяване на нови контакти и запознанства, защото е вероятно да допуснете хора в живота си, чиято цел е да ви навредят. Предпазливостта е от особено значение за успеха ви днес. Денят не е никак лош, зареден е с огромно количество позитивна енергия и нея ще усвоите напълно. Радвайте се на малките неща.

СТРЕЛЕЦ

Бонуси

Вашият ден също обещава да бъде позитивен и благоприятен. Ще научите за нови възможности за разширяване на бизнеса или за изграждане на кариерата ви. Ако ви се отправи предложение, не е задължително именно днес да приемате, но се замислете сериозно и планирайте своите постъпки. Очаквайте финансови награди.

КОЗИРОГ

Трансформации

Преживявате важен и трансформиращ ден. Днес много енергии минават през ума и тялото ви и това е причината да се чувствате затормозени и емоционално натоварени. Нямате неотложни задачи, които трябва да свършите в кратък срок. Възможно е да получите предложение за дългосрочна допълнителна работа. Замислете се.

ВОДОЛЕЙ

Нужда от спокойствие

Останете верни на себе си и не приемайте каквито и да е било предложения. Днешният ден не е сред най-активните от тази седмица. Всъщност, оставете се на течението и довършете някои стари ваши ангажименти. Подгответе се емоционално за предстоящите празници.

РИБИ

Не вземайте решения

Очаквайте радостни вести и благоприятни обстоятелства, които да поддържат доброто ви настроение през целия ден. Мнозина от вас са в еуфория. Не вземайте важни решения, защото ще го сторите под диктовката на емоцията. Днес се забавлявайте, обърнете повече внимание на приятелите и близките си.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Щастливи хора сте вие, особено ако сте родени под знака на Стрелеца. Контактни и общителни, често се превръщате в магнит за привличане на неподходящи познанства. Това е слабата ви черта, дори и да сте родени в Козирог. Предпазвайте се от лицемерите. Научете се да ги преценявате правилно.

Навлизате в година, която ще ви помогне да анализирате миналото и да поправите стари грешки. Ще учите и ще се преквалифицирате. Професионалната ви реализация ще бъде успешна.

Здраве: Не си внушавайте болести, чака ви година на крепко здраве.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *