До 160 лв. стигат кувертите за Нова година в старата столица

МЕЖДУ 80 И 160 ЛВ. ВАРИРАТ НОВОГОДИШНИТЕ КУВЕРТИ В ЗАВЕДЕНИЯТА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Разликата в цената се определя в зависимост от това къде се намира заведението, както и предложенията за празника. Заведенията масово предлагат богато меню, което включва ордьоври, предястия и основно, десерти, традиционната баница с късмети, плодове и мезе. Осигурени са също алкохол и шампанско за новогодишната наздравица.

Най-ниските цени в града са в кварталните заведения, които предлагат куверти между 70 и 85 лв., а в центъра на Велико Търново цената скача над 100 лв.

Най-скъпи са пакетите в луксозните хотели, като най-високата от тях достига 1000 лв. с нощувка и празнично меню. Въпреки солените цени желаещите да посрещнат Нова година във Велико Търново не липсват и хотелите и хостелите в града отдавна са запълнени. В хотелските комплекси в Арбанаси кувертите за празника също са високи и достигат до 160 лв. без нощувка. Някои заведения предлагат и специално детско меню със специалитети, които се заплащат допълнително.

В. ВАЛЕНТИНОВА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *