5 четения

Жандармерия блокира община Павликени в операция „Респект“

Жандармерия и полиция блокираха вчера община Павликени в профилактична операция „Респект“. Във втория работен ден на новия началник гл. инспектор Мариан Лонгинов акцията е във връзка с гражданската регистрация на определен кръг лица от ромското население и за наказаните шофьори, които карат с отнети свидетелства за правоуправление. До обяд са били образувани четири бързи производства и проверени десетки жители на Вишовград, Сухиндол, Павликени, Мусина и Бяла река. Наложило се жандармерията да преследва един шофьор, който не спрял за проверка, защото нямал книжка, друг пък нямал документи за самоличност, а трети бил без адресна регистрация и живеел при приятели в едно от селата.

Това е втората визита на жандармеристи в града за един месец, след като бяха арестувани четирима служители на МВР за участие в схема с кражба на гориво от бензиностанция. Заради това бе отстранен и досегашният шеф на полицията Иво Генчев, а неговото място временно зае Мариан Лонгинов, който за 2016 г. бе награден за полицай на годината от МВР.

Н. ГЕОРГИЕВА

2 коментара за “Жандармерия блокира община Павликени в операция „Респект“

 • 20.12.2017 в 12:46
  Permalink

  Браво, да продължават в същия дух, че те циганите в Павликени отдавна имат нужда от твърда ръка!

  Отговор
 • 20.12.2017 в 18:30
  Permalink

  много добре е това, нека има контрол и на скороста и опасното шофиране от пишлемета и цигани с беемвета и други таралясници

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!