Лора Петрова е N 1 на футболен клуб „Етър ВТ“ при жените, Симона Стоянова при девойките

Лора Петрова е N 1 при жените, а Симона Стоянова при девойките на футболен клуб „Етър ВТ“. Това стана ясно по време на коледното тържество, организирано от старши треньора Валентин Витанов. Наставникът не наруши традицията от предните години, независимо че тогава момичетата играеха от името на ЖФК „Болярки“, а от лятото са „виолетови“. Витанов събра спонсори, деятели и състезателки на празнична вечеря. Преди нея отборът не пропусна редовната тренировка, проведена на изкуствен терен в спортен комплекс в старата столица.

На тържеството отличените за принос в развитието на женския футбол получиха красиви купи, реплики на тази от Шампионска лига. За най-добри футболистки бяха наградени Лора Петрова при жените и Симона Стоянова при девойките. Румяна Новакова и Ивана Ефтимова са най-добри вратарки в двете възрасти. Приза за най-полезна състезателка получи Велизара Владимирова.

Милена Андреева, Габриела Иванова, Найме Джикелова, Габриела Иванова и Анастасия Трифонава бяха наградени за най-добри на своите постове в отбрана в различните възрасти. Даяна Георгиева, Теодора Йорданова, Недрет Заструг и Ивана Йорданова взеха купи за представянето си в халфовата линия. Не бяха пропуснати и нападателките Мирела Моева, Габриела Христова, Паулина Марова и Йоана Стефанова. Цветомира Чикова е най-добра млада футболистка, Роксана Рашкова – най-добро попълнение за 2017 г., Бурчин Хюсеинова – най- технична състезателка, а Симеон Витанов – най-малък прогресиращ футболист. Призът за най-добрия треньор стана притежание на Валентин Витанов.

Купи имаше още за спомоществователи и приятели на женския футбол, а с часовници бяха сюрпризирани Стефан Атанасов и Страцимир Тинчев от ръководството на „Етър ВТ“.

Един коментар за “Лора Петрова е N 1 на футболен клуб „Етър ВТ“ при жените, Симона Стоянова при девойките

  • 14.09.2019 в 0:57
    Permalink

    Браво на момичетата, но тъй нареченият (треньор) Валентин Витанов (охльова) ги използва само за негова облага, да не говорим за контузия, играчът се отстранява а така наречения треньор забогатява от това. От потърпевши

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *