„Виолетовите“ надежди от набор 2007 г. спечелиха коледния турнир в Дряново

На първо място се класираха родените през 2007 г. момчета на ФК „Етър ВТ“ на коледния турнир по футбол в Дряново. Надпреварата бе организирана за втора година от местния „Локомотив“, Общинския съвет в града и C.R.E.A.M. България. 12 отбора спориха за купата и медалите, разделени в две групи от по 6 тима.

Етърци започнаха с 2:1 срещу „Черноморец“ (Бургас), паднаха с 0:2 от „Янтра-2013“ (Габрово), надиграха с 1:0 „Академик“ (Свищов), с 5:0 „Фортуна“ (Плевен) и с 9:0 ФК „Севлиево“, което им донесе първото място в групата и участие на финал.

До него след въртележка в другата група стигнаха домакините от „Локомотив“ (Дряново). Оспорваният финален мач завърши с победа с 3:2 за „виолетовите“, които триумфираха с купата на първенеца и златните медали. Връчени бяха и индивидуални награди, като отличието за най-добър защитник получи Теодор Райков от „Етър ВТ“. В крайното класиране след възпитаниците на Стефан Николов и дряновци на местата от трето до 12-о се подредиха отборите на „Черноморец-2“, „Академик“, „Черноморец-1“, „Локомотив“ (ГО), „Янтра-2013“, „Литекс“, „Фортуна“, „Арес“ (София), ФК „Севлиево“ и ОФК „Трявна“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.