73 четения

Поздрав на Д-р Ивелина Гецова, Кмет на община Лясковец

Уважаеми съграждани,

 

Пред прага на Рождество Христово и Новата година нека отворим сърцата си за доброто и да бъдем позитивни в помислите си, скромни в желанията си и искрени към околните, нека не спираме да мечтаем и да се стремим към духовното и възвишеното.

Новата 2018 г. ще бъде много важна за България. Осъзнавайки това, се надявам да намерим пътя към консенсуса и конструктивизма, а всяка Нова година е най-подходящият момент за ново начало. С председателството на Съвета на Европа ще настъпят по-добри дни за всички нас. Затова нека продължим да работим за разцвета на нашата община и за по-щастлив живот. С новото начало пожелавам на всички нас да бъдем по-добри хора, да бъдем принципни, да живеем по-спокойно и да се научим да сбъдваме мечтите си с труд и себеотдаване. С вярата в човека и обичта към ближния можем да осмислим битието си и аз съм сигурна, че чувството за празничност ще ни насочи към добрите дела, към мъдри действия и оптимизъм за благоденствието на община Лясковец.

Нека топлината и светлината на тези празници сгреят нашите души и ни помогнат по пътя един към друг. Бъдете здрави и нека през следващата година да имаме много нови поводи да се гордеем с постигнати резултати, с повече реализирани проекти, с по-добри условия за развитие и живот в община Лясковец.

Мирна, здрава и успешна 2018 година!

Весели празници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!