6 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 3 януари, сряда

Луната преминава от Рак в Лъв в 9.22 часа. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 16-и в 17-и в 19.00 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Пазете сърцето и кръвоносната система. Не се претоварвайте с прекалено много работа и бягайте от стреса в началото на новата година. Раздвижвайте се през деня, като си правите кратки разходки за по няколко минути, за да избегнете проблемите с кръста от заседяването. Нежелани са операциите в областта на сърцето. Добре протичат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане и аритмия.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, като растежът се забавя заради фазата на Луната. Можете да посетите маникюриста си. Разнообразете гардероба си с нова дреха. Облечете се екстравагантно. Сауната е забранена, защото ще предизвика смущения в сърдечната дейност.

Хранене и диета: Не отлагайте стартирането на разпускащ хранителен режим за влизане във форма след празниците. Сега е моментът да започнете диета. Днес хапвайте разумно и рационално, без да преяждате, за да си спестите проблемите с кръвното налягане. Можете да изградите менюто си на база печено месо със салата от пресни зеленчуци, сирене или извара. Утолете глада си за сладко с плодове.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 8.53 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната преминава в Лъв и е в 16-и лунен ден. Моментът е зареден с положителна енергия. Стремете се да хармонизирате взаимоотношенията си с околните, за да бъдете в хармония и със самите себе си. Не бъдете агресивни, а правете добро и предизвиквайте добро чрез действията си. Преодолейте егото и започнете да давате, за да ви се даде в следващите дни. Научете се да бъдете добри.

 

ОВЕН

Любов

 

Очаква ви доста приятен ден. Днес желаете да споделите идеите си с всеки, който е около вас. Настроени сте позитивно и търсите приемственост. Бъдете активни и дейни. Не позволявайте на хора, които не разбират от вашата работа, да ви се бъркат и да ви дават излишни наставления. Влюбени сте. Любовта е около вас.

 

ТЕЛЕЦ

Избегнете стреса

 

В сряда сте настроени сантиментално. Търсите хармонията и разбирателството с хората от най-близкото си обкръжение. На работното място изглежда сякаш сте мудни и не толкова работоспособни. Обърнете повече внимание на плановете си. Встъпете по-леко и постепенно в работата си през новата година. Не си причинявайте стрес.

 

БЛИЗНАЦИ

Хармонизирайте

 

Отдадени сте на другите и често забравяте себе си, своите лични интереси и потребности. Решени сте да помогнете на човек, който се нуждае от вашата любов и подкрепа. Днес е прекрасен ден да стегнете взаимоотношенията си, да хармонизирате връзките и да подобрите контактите със стари познати. Направете го.

 

РАК

Споделете своето

 

Готови сте да запазите всичко свое, всичко, което сте съградили до този момент. Това е и причината да реагирате агресивно на всеки, опитал се да посегне на неща, които наричате ваши. Днес имате особено собственическо чувство. Научете се да споделяте и да учите хората около себе си да правят така, че и те да имат също като вас.

 

ЛЪВ

Направете добро

 

Луната гостува във вашия знак в лунен ден, който изисква всички да сме в хармония, разбирателство и в живота ни да властва любовта. Не е трудна задача за вас самите да внедрите любовта в обществото около себе си. Помислете за доброто, за бъдещето и всичко ще е наред. Станете проводници на нещо хубаво и светло.

 

ДЕВА

Бъдете милосърдни

 

Потърсете път към сърцата на хората около себе си. Този ден изисква да изградим хармония и здрава основа на бъдещите си взаимоотношения. Недейте все да мърморите и да търсите чуждите грешки. Опитайте се да ги простите. Днешният ден може да ви направи една идея по-добри, милосърдни и прощаващи.

 

ВЕЗНИ

Усмихнати сте

 

В сряда настроението ви е прекрасно. Щедри сте на усмивки и обещания. Търсите повод да разговаряте с всички хора около себе си. Имате най-чисти намерения към всеки, с когото влизате в контакт днес. Все пак бъдете една идея по-предпазливи към новите запознанства, за да не попаднете и на недоброжелатели.

 

СКОРПИОН

Високи цели

 

Денят ви носи шансове да подредите плановете си за новата година и да набележите целите си в професионален аспект. Мислете мащабно и не се страхувайте да сте смели. Звездите ви подкрепят изцяло. По отношение на личните взаимоотношения, стремете се към любов и хармония. Не бъдете агресивни.

 

СТРЕЛЕЦ

Обединявате

 

Вашата задача днес е чрез позитивната си нагласа да запалите искрата за действие и създаване на нещо ново и хубаво в колектива, с който работите. Бъдете организатори, посочете правилния път на хората около себе си. Запазете доброто си настроение и вечерта, където да подобрите мира и хармонията в своето семейство.

 

КОЗИРОГ

Не бързайте

 

Трудно се съсредоточавате, но причината не е във вас. Мудността и липсата на концентрация са неизбежен спътник на първите работни дни в годината, след като се бяхте разпуснали около празниците. Е, не бързайте заникъде. Чакат ви около 360 дни, в които да реализирате целите си за 2018-а. Не са малко, нали?

 

ВОДОЛЕЙ

Влизате в час

 

В сряда настроението ви е добро и вие го пренасяте навсякъде, където сте. Обърнете повече внимание на деловия си ден и в разговорите с партньорите вметнете мъничка позитивна мисъл. Усмивките, положителните нагласи, всички те ви помагат да влезете по-лесно в крак с рутинните ангажименти след празниците.

 

РИБИ

Бъдете позитивни

 

Подобрете настроението си. Днес повярвайте в доброто, което предстои да ви се случи през тази година. Денят е забързан и натоварен, защото се оказва, че трябва да свършите дадени ангажименти до края на работното време. Преодолейте напрежението и не си позволявайте да се скарате с никого.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Привидно меки и стеснителни по характер сте вие, но можете светкавично да проявите своята вродена упоритост. Ако решите, че е във ваша полза, лесно ще влезете под кожата на хората около себе си. Добри манипулатори сте и умеете да използвате всички наоколо за реализиране на своите лични цели.

Навлизате в прекрасна година на щастие, разбирателство, любов, позитивна енергия, пътувания и великолепни преживявания. Това ще е една от най-хубавите години в живота ви. Изживейте я с удоволствие. За някои тази година ще донесе любов и брак. Стабилизирайте взаимоотношенията си.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката и щитовидната жлеза.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *