9 четения

Нюйоркчани ще могат да посрещнат Нова година по бельо

Луксозният нюйоркски бар „Фифт енд мад“ ще позволи на своите клиенти да посрещнат Нова година по долно бельо, като това ще бъде официалният дрескод на събитието, пише в. „Дейли мейл“.
Партито ще се проведе под тематичното мото „седемте смъртни гряха“, като всяко помещение ще бъде посветено да един от пороците. Никой от „грешниците“, който не се е освободил от горните си дрехи, няма да бъде допуснат до новогодишното тържество.
От управата на бара съобщиха, че вкарват в Ню Йорк разврата и греха. Някои от посетителите ако пожелаят,ще могат да бъдат бити с камшик от мними проститутки, за да се разкаят за прегрешенията си.
„Каквото се случи в залите на похотта, ще си остане там!“, гарантира управата. В заведението ще има и специална стая, посветена на чревоугодничеството, в която ще се сервират нон стоп кулинарни изкушения. Обзаведено е и специализирано помещение за любителите на садо-мазо греховете. В стаята на суетата клиентите ще могат да се радват на себе си, изправени пред огромни огледала. В помещението на алчността ще има рулетка, където чиповете ще печелят питиета. Входният куверт е на стойност 30 долара, а още 100 трябва да бъдат похарчени за пълен достъп до бара.

ИЗТОЧНИК: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *