Александър Димитров остава в „Локомотив“, ще продължи да налага млади футболисти

Старши треньорът на горнооряховския „Локомотив“ Александър Димитров отрече информациите, че ще напусне отбора, за да поеме „Верея“.

„На всички е известно, че ни напуснаха доста футболисти с опит в елита. Оказахме се с финансови задължения и ограничен бюджет. Въпреки всичко мога да кажа, че поставихме нелоша основа, на която да стъпим. Необходими са ни няколко нови попълнения. Не е тайна, че селекцията върви трудно.

Искаме да променим стратегията на заплащането в „Локомотив“. Плащаме възнаграждение като на учител или на общопрактикуващ лекар, но играчите ще имат възможност сами да заработят парите си. Но сумите трябва да бъдат заработени с постигане на целите, не да ги даваме предварително на ръка. Много добре знаем какви суми се плащат за трансфери, но ние искаме промяна. Миналата година прахосахме много пари в Първа лига, а не изпълнихме целите“, коментира Димитров и подчерта, че може да развие качествата на играчите на „Локомотив“.

„Ивайло Тодоров играе все по-добре, Мариян Иванов израсна доста и се вижда класата му, рестартирахме кариерата на Деян Христов, много добре заиграха Якуб Идризов, Кристиян Димитров и младоците Веселин Любомиров и Георги Чукалов. Който иска да се развива, да дойде в Горна Оряховица“, призова старши треньорът на „железничарите“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *