Дневен хороскоп. Прогноза за 4 януари, четвъртък

Луната e в Лъв. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 17-и в 18-и в 20.12 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на сърцето и кръста. Денят е добър за лечение на високо кръвно налягане и аритмия. Избягвайте стреса и натоварването, не се ядосвайте за дреболии и гледайте на света философски. Движете се повече през целия ден и изправете стойката, ако работите на компютър продължително време.

Красота и външен вид: Можете да посетите фризьора си днес. Денят е благоприятен за подстригване и накъдряне. Масажите трябва да са отпускащи, за премахване на умората по цялото тяло. Не посещавайте сауна, а във фитнеса бъдете внимателни с кардиоупражненията.

Хранене и диета: И днес можете да стартирате диета, която да даде дълготрайни резултати. Хапвайте по малко и начесто. Избягвайте бялото брашно и захарта. Хранете се с белтъчини под формата на леки меса, яйца, млечни продукти, гарнирани с богати салати от пресни зеленчуци.

Цветове, носещи късмет: Небесносиньо, тъмносиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 9.43 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Лъв в своя 17-и лунен ден. Подканя ни да се освободим от излишни притеснения и тревоги и да подобрим семейните си взаимоотношения. Преодолейте егото и приемете близките си с техните недостатъци. В професионалната сфера се борете докрай за изпълнението на задачите, въпреки трудностите, които неминуемо ще срещате. Денят не е благоприятен за сключване на сделки или водене на важни преговори.

 

ОВЕН

Не инвестирайте

 

Освободете се от напрежението чрез повече радостни моменти и поводи за веселие. Днешният ден изисква от вас да сте стриктни в работата, но без да се натоварвате излишно и неприятно. Избягвайте негативните емоции. Не прекалявайте с разходите и не правете инвестиции. Сега не е моментът за даване на големи суми пари.

 

ТЕЛЕЦ

Бъдете с близките

 

В четвъртък избягвайте неприятните разговори и емоциите, които ви карат да се чувствате дискомфортно. Наблегнете на позитивните неща, помагащи ви да гледате напред във времето. Подобрете взаимоотношенията си в семейството. Обърнете повече внимание на близките и дома си.

 

БЛИЗНАЦИ

Не съчувствайте

 

Често ще се чувствате объркани от реакциите и думите на вашите приятели. Днес не е особено благоприятен ден да се впускате в чуждите проблеми. Да съпреживявате или съчувствате прекалено. Обърнете повече внимание на своите собствени потребности. Свършете належащата си работа. Не предприемайте нови задачи.

 

РАК

Време за бюджет

 

След благоприятно приключилите коледни и новогодишни празници е време за сериозна равносметка и финансов план до края на месеца. Днес е подходящото време да се заемете със семейните приходи и разходи. Вижте какво ви остава до последното число от януари. Избягвайте негативните емоции.

 

ЛЪВ

Примирете се

 

Очаква ви зареден с позитивна енергия ден. Обърнете повече внимание на семейството и дома си. Не пренебрегвайте домашните потребности на всички свои близки. На работното място искате да блеснете за един ден. Не може да се получи отведнъж. Не се ядосвайте, ако има обстоятелства, които не са по ваш вкус.

 

ДЕВА

В изолация сте

 

Осъзнайте, че хармонията във взаимоотношенията не се гради само от хората срещу вас, а и от вашето лично отношение към тях. Често имате навика да искате повече, отколкото трябва. Днес слезте на земята. Попаднали сте в изолация. Време е да осъзнаете защо точно се е случило така.

 

ВЕЗНИ

Парични ядове

 

В четвъртък финансови проблеми вкъщи ще развалят настроението ви и така ще провалят изцяло вашия ден. Не е нещо, което не сте очаквали, като се има предвид харчовете около празниците. Все пак не си изкарвайте негативното настроение върху близките, защото можете сериозно да навредите на хармонията там.

 

СКОРПИОН

Подобрете уменията

 

Днешният ден изисква да обърнете повече внимание на детайлите в работата, която изпълнявате. Шансовете пред вас не са никак малки. Очаква ви едно изцяло ново начало. Но за да го положите, трябва да сте по-добри отвсякога. Днес поработете върху своите лични и професионални качества. Станете по-добри и прецизни.

 

СТРЕЛЕЦ

Преодолейте стреса

 

Различни психологически фактори сериозно нарушават вашия вътрешен мир. Това е причината днес да сте по-агресивни и често да търсите правдата за себе си чрез пререкания с другите. Освободете се от напрежението и бягайте от излишния стрес. Имате нужда да останете насаме със себе си.

 

КОЗИРОГ

Като нови сте

 

Не е изключено да се скарате с всички около себе си само защото вие така сте си го намислили предварително. Това ще ви помогне да попаднете в желаната изолация и да осъзнаете много аспекти от живота си. Преживявате трансформиращ етап, но всичко е за добро. Скоро ще бъдете като нови.

 

ВОДОЛЕЙ

Предложение

 

Нуждаете се от уединение и спокойствие. Днес дайте всичко от себе си на работното място, за да разрешите належащите проблеми. Възможно е да получите предложение за дългосрочен проект, но отговор не давайте точно днес. Обмислете добре. Стабилизирайте взаимоотношенията си в личен план.

 

РИБИ

Не забравяйте близките

 

Очаква ви забързан ден. Обръщате прекалено много внимание на професионалните си ангажименти и дори забравяте да се обадите на близките си, за да ги попитате как минава техният ден. Не пропускайте разговорите със семейството и половинката. Там сега се нуждаете от повече хармония, обич и разбирателство.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Справяте се отлично с трудностите, независимо дали грешите, или сте на верен път. Неуспехите в живота ви са временни и знаете как да ги превърнете в успехи. Живеете в свой собствен свят, със свои правила, които считате за единствено правилни. Ще се предпазите от сериозни житейски провали, ако се научите да отделяте въображаемото от реалното, фантазиите от реалността.

Навлизате в прекрасна година на духовно уединение и анализ на изминалите девет години от живота ви. Ще си дадете сметка за много неща, ще бъдете наясно със себе си и ще постигнете хармония с всички близки. Това е година и на професионална квалификация, така че помислете в това направление. Време е да учите.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.